Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ανομία και ατιμωρησία στην Ελλάδα με τις ευχές της κυβέρνησης! Ντου του Ρουβίκωνα στην βουλή



Τα πράγματα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα στην χώρα, με την ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση στους συντρόφους της και μέλη των συνιστωσών του κόμμα τους αντιεξουσιαστών, καλύπτοντας κακουργήματα και πλημμελήματα των συντρόφων τους προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Στο προαύλιο της Βουλής πραγματοποίησαν εισβολή τα μέλη του Ρουβίκωνα, για την υπόθεση της Ηριάννας, δείχνοντας την απόλυτη ανομία που υπάρχει.

Περίπου 30 άτομα, μέλη της αναρχικής ομάδας, αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας και τρέχοντας έφτασαν μέχρι την είσοδο της Βουλής. Ανενόχλητοι ανέβηκαν στο περιστύλιο και άνοιξαν το πανό τους, με τους αστυνομικούς να τους παρακολουθούν ως απλοί θεατές. 

Το χειρότερο είναι ότι η αστυνομία αν και συνέλαβε κάποια άτομα, στην συνέχεια υπήρξε συνεννόηση σκάνδαλο μεταξύ του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα για να αφεθούν ελεύθεροι, χωρίς να τους προσάψουν καμία κατηγορία και δίνοντας τους πλήρη προστασία.

Με μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογιαριασμό στο twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολίασε την εισβολή της αναρχική ομάδας του Ρουβίκωνα στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

«Ξέφραγο αμπέλι (και) η Βουλή. Να αναζητηθούν οι ευθύνες αμέσως» έγραψε χαρακτηριστικά

Αλλά ποιός τον ακούει στο κράτος ανομίας που έχει ιδρύσει ο Τσίπρας για να καλύπτει τα συντρόφια του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου