Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Γελάει ο κόσμος και εξοργίζεται με τις αθλιότητες της κυβέρνησης στο δημόσιο! Επίδομα σφραγίδας ετοιμάζονται να δώσουν!!



Σάλο αγανάκτηση και οργή έχει προκαλέσει στους πολίτες η απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη να συμπεριλάβει επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, σε νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

Αυτή η προσπάθεια να δημιουργήσουν δεξαμενή ψήφων αποκλειστικά στο δημόσιο, σε βάρος της οικονομίας της χώρας έχει αρχίσει να εξοργίζει πολίτες και ιδιωτικό παραγωγικό τομέα που υποφέρουν.

Το νομοσχέδιο, που αναμένεται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα, προβλέπει μεταξύ άλλων ειδικό επίδομα "χειρισμού σφραγίδας και άλλων εργαλείων επικύρωσης εγγράφων" ύψους 50 € σε μηνιαία βάση.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, το μέτρο αποσκοπεί στην ανακούφιση των υπαλλήλων, ειδικά των Εφοριών, που κάνουν χρόνια χρήση σφραγίδας, ενώ προβλέπει μάλιστα και ειδικό κονδύλι για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και φυσικοθεραπείας για όσους πάσχουν από προβλήματα από τη χρήση της, όπως τενοντίτιδα και το Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα.

Η ξεφτίλα με αυτή την κυβέρνηση δεν έχει τέλος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου