Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Δεν θα αφήσουν "σώβρακο" στον Νίκο Παππά και κινδυνεύει και με φυλάκιση! Αλλά η ηθική του θα τα φορτώσει στο δημόσιο!



Tο ποσό των 32,4 εκατ. €  διεκδικεί με αγωγή από τους υπουργούς Παππά κατά προτεραιότητα - Τσακαλώτο και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο το κανάλι Star.

O Ν. Παππάς δεν έχει αντιληφθεί ακόμα την ζημιά που έχει κάνει και παίζει με twitter που δείχνουν ότι έχει παντελή έλλειψή σοβαρότητας επάνω του λέγοντας : « Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών  και αποτυχημένων μάνατζερ»



Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», το Star με αγωγή που κατέθεσε κατά του Δημοσίου ζητά 32,4 εκατ. ευρώ για να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη επειδή στον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των καναλιών δεν πήρε άδεια και έτσι έχασε το Survivor και μαζί με αυτό τα εκατομμύρια των διαφημιστικών του εσόδων. Zητά αποζημίωση πάνω από 30 εκατ. ευρώ «για την αποκατάσταση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «της ζημίας που μας προεκλήθη από το γεγονός της συμμετοχής μας και της παράνομης μη αδειοδότησής μας κατά τη διαδικασία του Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών».

Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα είναι για τη ζημιά που υπέστη το Star Channel, ήτοι 637 χιλ. ευρώ θετική ζημία και 31,7 εκατ. ευρώ αποθετική ζημία, αλλά ζητάει και 100 χιλ. ευρώ επιπλέον για ηθική βλάβη.

Το κανάλι ζητά να πάρει πίσω από το ελληνικό δημόσιο και τα έξοδα που έκανε για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό: 306.638 ευρώ για κόστος εργασίας προσωπικού για σύνταξη, υποβολή, παρακολούθηση του φακέλου υποψηφιότητας, τη συμμετοχή τους στη διαδικασία δημοπρασίας και στη σύνταξη των δικαστικών ενεργειών της εταιρείας, 36.000 ευρώ για παράβολα συμμετοχής στον διαγωνισμό και προδικαστικές προσφυγές 122.878 για δικηγορικές αμοιβές. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου