Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ο Τσίπρας φοβάται ότι ο Καμμένος μπαίνει σε περιπέτειες και ψάχνει καβάτζα στο ΠΑΣΟΚ



Σε πανικό ο Τσίπρας μήπως και πέσει πρίν την ώρα του και δεν προλάβουν οι ημέτεροι να τσεπώσουν όσα περισσότερα μπορούν.

Τα τελευταία αποκαλυπτικά γεγονότα με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο δείχνουν ότι θα υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις και τρίζει η καρέκλα του κυβερνητικού εταίρου.

Αδίστακτος και αντρόπιαστος όπως μας έχει συνηθήσει όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε άνοιγμα καβάτζα προς την Δημοκρατική Συμπαράταξη σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα».           

«Θα χαιρόμασταν ειλικρινά αν το ΠΑΣΟΚ έβρισκε ξανά τον προοδευτικό του προσανατολισμό, αλλά και το κουράγιο να ανοίξει έναν ειλικρινή και χωρίς προκαταλήψεις διάλογο με την κυβερνώσα Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, για την προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης μετά το τέλος των μνημονίων» αναφέρει ο κ. Τσίπρας στην συνέντευξή του.

Η Φώφη Γεννηματά γνωρίζοντας ότι ο Τσίπρας αγωνιά για την καβάτζα απάντησε σε αυτό το κάλεσμα μέσα απο την συχνότητα της ΕΡΤ1 κλείνοντας την πόρτα :

«Δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα, μέσα σε καθεστώς πόλωσης, σε νέα αδιέξοδα, το μοντέλο αυτό - όπως είναι και η σημερινή κυβέρνηση - έχει αποτύχει»     
«Εδώ που έχουμε φτάσει η λύση περνά μέσα από εκλογές» πρόσθεσε  μάλιστα η κ. Γεννηματά.

Ανακοίνωση έβγαλε και η Νέα Δημοκρατία αναφέροντας ότι :  «Ο κ. Τσίπρας φαίνεται συνειδητοποιεί ότι το δεκανίκι των ΑΝΕΛ είναι πια καμένο και ψάχνει άλλους συμμάχους. Πολύ δύσκολο να βρει...».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου