Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ευτυχώς καταρρέει αυτό το έκτρωμα κυβέρνησης το μεγαλύτερο λάθος των Ελλήνων ψηφοφόρων



Ο σκοπός δεν είναι μόνο να καταρρεύσει και να πέσει αυτή η άθλια και επικίνδυνη κυβέρνηση, αλλά και να μην ξαναδεί ο τόπος κυβέρνηση αριστεράς οπισθοδρόμησης.

Η κατάρρευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό και τα εκλογικά ποσοστά είναι πλέον μη αναστρέψιμα, όσο αφορά το πρός τα πάνω και σίγουρα αναστρέψιμα για πρός τα κάτω που ίσως και σε μονοψήφια ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η εικόνα ενός ψεύτη πρωθυπουργού, που συνεχίζει να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις σαν να είναι επιτυχημένος, είναι πλέον στο ναδήρ.

Η ανικανότητα της κυβέρνησης φάνηκε καθαρά όλα αυτά τα χρόνια και σφραγίστηκε με τα αποτελέσματα του Εurogroup, απέτυχε σε όλα τα επίπεδα και δεν κράτησε ούτε μία απο τις υποσχέσεις που έδωσε.

Δέν πάει τίποτα καλά, ασφάλεια, δικαιοσύνη, οικονομία, υγεία, επενδύσεις, ανάπτυξη, παιδεία, ανεργία, παντού οπισθοδρόμηση και ανασφάλεια, οι πολίτες αγωνιούν για το αύριο το δικό τους και των παιδιών τους.

Μόνο το έγκλημα περνάει καλά και οι συμμορίες κακοποιών, που γιγαντώντουν την δράση τους γιατί εκμεταλλεύονται και την ανοχή και τις ευννοικές νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου δικαιοσύνης που τους αφήνει ελεύθερους και τελευταία δεν τους τιμωρεί κιόλας, με νέα νοθετική ρύθμιση, εάν έχουν διαπράξει έγκλημα που τιμωρείται έως και δύο χρόνια.

Ανίκανα στελέχη και ανίκανοι υπουργοί που δυστυχώς κάνουν και λένε ότι βλακεία τους έρθει στο κεφάλι λές και η Ελλάδα με τους πολίτες της είναι χώρα που μπορούν να παίζουν μαζί της.

Η εποχές που ο Αλέξης Τσίπρας αποτελούσε το ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσαν και έχουν αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να ψάχνουν για νέο αρχηγό, αφού ο Αλέξης Τσίπρας εγκαταλείπει την πολιτική με την ρετσινιά του απατεώνα και του ψεύτη που θα τον ακολουθεί για πάντα.

Και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό γιατί η αντιπολίτευση έχει ένα σοβαρό πολιτικό αρχηγό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η κυβέρνηση έχει ένα ψεύτη πολιτικό τον Αλέξη Τσίπρα που γελάει όλη η υφήλιος μαζί του, που ηγείται σε ότι πιό ακατάλληλο διαθέτει η πολιτική ζωή του τόπου και που δεν πρέπει να ξαναοδηγήσει ο λαός αυτούς τους ανθρώπους με την ψήφο του στην βουλή για το καλό όλων μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου