Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Σήμερα παγώνουν για ακόμα ένα χρόνο τις συντάξεις έως το 2023 και φορτώνουν με 1 δις τους συνταξιούχους




Σήμερα το πρωί σήμερα, Παρασκευή, η Ολομέλεια της Βουλής καλείται από την κυβέρνηση να δυσκολέψει και άλλο την ζωή των συνταξιούχων.

Να ψηφίσει τα νέα προαπαιτούμενα που εξαπατούσε, ότι δεν θα ψηφίσει και ανάμεσα σε αυτά είναι το πάγωμα των συντάξεων μέχρι το 2023.  

Χωρίς ηθική και ντροπή οι 153 θα βουλιάξουν και άλλο τις ζωές των άμοιρων συνταξιούχων.

Η μόνη που αντέδρασε σε αυτό το νέο "έγκλημα" είναι η αντιπολίτευση αλλά η αντίδραση της αυτή δεν φτάνει αφού το έγκλημα θα συντελεστεί, από τους 153 όπως και να έχει, γιατί η καρέκλα είναι πάνω από τις ζωές των πολιτών. 

Η παγίδα που προσπάθησε να περάσει η κυβέρνηση καταθέτοντας 5 τροπολογίες εμβόλιμες στο άσχετο νομοσχέδιο «Κύρωση της τροποποιημένης συμφωνίας για την Ίδρυση της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο» για να εξαπατήσει την βουλή δεν πέρασε και τους πήραν όλοι χαμπάρι.

Δέν είναι μόνο η παράταση του παγώματος των συντάξεων που περνά σήμερα η κυβέρνηση, αλλά και δύο τροπολογίες που περιλαμβάνουν νέα χαράτσια 2,17 δισ. ευρώ καθώς ενισχύεται το ενδεχόμενο επιβολής από το 2019 αντί του 2020 η μείωση του αφορολογήτου.

Ναι καλά διαβάσατε και μην σας πούμε ότι μπορεί και από το 2018 να έχει έναρξη η επιβολή του μέτρου για την μείωση του αφορολόγητου.

Η μόνη λύση είναι η παραίτηση αυτής της κυβέρνησης γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση η χώρα να ορθοποδήσει με αυτή την κατάντια που λέγεται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου