Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Πληρώνουμε τις διακοπές του διετή Αιγαλιώτη Τζανακόπουλου γιατί έτσι λέει το ηθικό πελονέκτημα



Έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο σημείο που δεν τους ενδιαφέρει να προκαλούν γιατί όπως φαίνεται έχουν μεγαλώσει χωρίς ηθική.

Τα εισιτήρια του Τζανακόπουλου και της συνοδείας του ήταν πληρωμένα από το ηθικό πλεονέκτημα;

Και μόνο ο μισθός που παίρνει και τον πληρώνουμε εμείς χωρίς κανένα νόημα εμείς φτάνει έλεος.

Έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, εγκρίνει την δαπάνη «υπηρεσιακής μετακίνησης», ύψους 900 ευρώ για δύο άντρες ασφαλείας και πληρωμένα έξοδα για το τριήμερο στην Κέα του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.



Η προκλητική αυτή κίνηση έγινε για να καλυφθούν τα έξοδα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς οι ημερομηνίες που αναγράφονται στο έγγραφο είναι η Παρασκευή 2 Ιουνίου ως αναχώρηση, με επιστροφή την Τρίτη 6 Ιουνίου – άγνωστο πρωί ή απόγευμα.

Το έγγραφο, που κυκλοφορεί στα social media  αναφέρει επί λέξει: «Για έξοδα υπηρεσιακής μετακίνησης δύο (2) συνοδών ασφαλείας του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας – Κυβερνητικού Εκπροσώπου από την Αθήνα στην νήσο Κέα, με αναχώρηση από Παρασκευή στις 02-06-2017 και επιστροφή στην Αθήνα την Τρίτη στις 06-06-2017, ως εξής» και από κάτω σε πινακάκι αναγράφονται τα ποσά και οι «κωδικοί» τους: 120 ευρώ, 360 ευρώ και 420 ευρώ – σύνολο 900 ευρώ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου