Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Μιλώντας βουλευτής για την πείνα που έφερε η κυβέρνηση στους Έλληνες ο Μανιός πείνασε και ήθελε να φάει





Σίγουρα κανένας από τους 153 που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει το κακό που κάνουν στην χώρα, γιατί εάν το καταλαβαίνουν και το κάνουν συνειδητά είναι εγκληματίες, αλλά και να κάνουν αστειάκια με τον πόνο του άλλου αυτό είναι ξεφτίλα.

Αλλά να μιλάς για την πείνα και την κατάντια του άλλου και να γουργουρίζει η δικιά σου κοιλιά αυτό είναι αθλιότητα και έλλειψη σοβαρότητας.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας μιλούσε από το βήμα της βουλής για τα σισίτια στα σχολεία, μέτρο που είναι μεταξύ των παραπλανητικών αντιμέτρων που παραμυθιάζει η κυβέρνηση.

«Μας τάζετε ακόμα ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες (…) μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων επιβλήθηκαν και αντί να σιωπάτε, μας λέτε ότι μοιράζετε λουκουμάδες στα σχολεία» είπε ο βουλευτής Ένωσης Κεντρώων.

Αυτό προκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν το παραμύθι των αντίμετρων ώς σωτηρία της χώρας και των Ελλήνων πολιτών και έτσι έκανε παρέμβαση ο προεδρεύων της βουλής εκείνη την ώρα Νίκος Μανιός για να ενημερώσει το Σώμα ότι… πεινάει! 

Λέγοντας ακριβώς : 

«Παρακαλώ κύριοι συνάδελφοι γιατί πεινάω κιόλας (…) μην ανοίγετε την κουβέντα γιατί είναι ώρα φαγητού τώρα»

Δείτε το video: 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου