Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για τα αντιλαϊκά αντικοινωνικά μέτρα από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ





Διαβάζουμε στο protothema.gr

Αύριο στις 10 το πρωί το πολυνομοσχέδιο θα εισαχθεί για συζήτηση στην Ολομέλεια ενώ η ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται για το βράδυ της Πέμπτης

Με τις θετικές ψήφους των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και σύσσωμη την αντιπολίτευση να καταψηφίζει εγκρίθηκε επί της αρχής το τέταρτο μνημόνιο από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές. 

Η συζήτηση έχει εισέλθει στα άρθρα ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωθεί στις 8 σήμερα το βράδυ με την σχετική επί των άρθρων ψηφοφορία. Αύριο στις 10 το πρωί το πολυνομοσχέδιο θα εισαχθεί για συζήτηση στην Ολομέλεια ενώ η ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται για το βράδυ της Πέμπτης.

Λαμβάνοντας τον λόγο στην επι των άρθρων συζήτηση ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την χθεσινή του παραδοχή πως θα παρουσιάσει εκ μέρους του κυβερνητικού κόμματος το νέο μνημόνιο με την λογιστική της… μπακαλικής. 

Χρ. Καραγιαννίδης: η οπτική μας είναι να στηρίξουμε τους πολίτες που πληγώνουμε με τα νέα μέτρα!

«Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι τελειόφοιτος πανεπιστημίου. Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω τα πάντα. Πριν γίνω βουλευτής δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Ισχυρίστηκα ότι κάποια πράγματα απλά μπορούμε να τα εξηγήσουμε και να συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει «Κάποιες εφημερίδες και κάποια site νομίζουν ότι μπορούν να με πλήξουν προσωπικά. Δεν νιώθω ντροπή για τις δουλειές που έκανα πριν γίνω βουλευτής. Θα το ξανακάνω. Ας αφήσουμε τα μπακάλικα στην άκρη και να συζητήσουμε επι της ουσίας».
Επί της ουσίας, ο κ. Καραγιαννίδης ανέπτυξε «την δικά μας οπτική» όπως είπε που στοχεύει στην στήριξη των ευάλωτων πολιτών που έχουν πληγεί από την κρίση και θα πληγούν – όπως παραδέχθηκε – και από τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

«Η δική μας οπτική έχει να κανει με την προσπάθεια στήριξης των στρωμάτων της κοινωνίας που έχουν πληγεί και θα πληγούν ακόμα περισσότερο από τα νέα μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου