Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Γελάει η υφήλιος! Είπε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μητσοτάκη ψεύτη!! Μάλλον ξέχασε ποιος είναι πρόεδρος τους





Όταν έχεις για πρόεδρο αυτόν που όπως αναπνέει τόσο εύκολα και λέει ψέματα και εξαπατά τον κόσμο δεν μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί.

Σε πανικό και βλέποντας να καταρρέει το κόμμα, η κυβέρνηση και το προφίλ του προέδρου τους βγάζουν ανακοινώσεις τύπου Μαξίμου και γελάει ο κόσμος.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος τονίζεται χωρίς να ξέρουν τι λένε και την ζημιά που έχουν κάνει στην Ελλάδα και τους Έλληνες, πως η ομιλία του προέδρου της ΝΔ τα είχε όλα εκτός από ουσία και πάνω από όλα «μεταρρυθμιστικό» οίστρο, πάντα ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας. 

Επίσης, αναφέρεται και στην «πρόοδο» που σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, αφού «δεν επανέλαβε το σφάλμα να αιτηθεί την άμεση διανομή του πλεονάσματος του 2016».

«Τα είχε όλα εκτός από ουσία η σημερινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας: Αντιπολίτευση μέσω Λατινικής Αμερικής, κορώνες περί διαπλοκής και πάνω απ' όλα "μεταρρυθμιστικό" οίστρο, πάντα ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Εκτίθενται Κουμουνδούρου και Μαξίμου και γελάει η υφήλιος μαζί τους και ειδικά με τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις τους που έχουν γίνει ποντιακά ανέκδοτα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου