Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Έφερε 4,6 δις νέα μέτρα όταν πριν 4 μήνες διαβεβαίωνε «Δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα»




Κώστας Βουκελάτος

Και μετά ο Αλέξης Τσίπρας παρεξηγείται που τον φωνάζει όλη η Ελλάδα και η αντιπολίτευση ψεύτη!! 

Αφού είσαι ψεύτης με αποδείξεις τα ασύστολα αισχρά και χωρίς κανένα φιλότιμο ψέματα σου, εδώ και δυόμιση χρόνια που εξαπατάς και κοροϊδεύεις τον Ελληνικό λαό χωρίς καμία ενοχή!!

Εχθές το βράδυ κατατέθηκαν στην βουλή τα νέα μέτρα 4,6 δις που φέρνει η ανικανότητα του ίδιου και της κυβέρνησης του και είναι ευκαιρία να του θυμίσουμε πάλι γιατί θα μείνει στην ιστορία για τον μεγαλύτερο ψεύτη στην ιστορία μας, όπως και γιατί ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να τον βλέπει και να τον ακούει.

Ιανουάριος 2017 μόλις 4 μήνες διαβεβαίωνε στην συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών :

«Δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα»

Αναλυτικά, ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», απαντά επί λέξει για το ενδεχόμενο νομοθέτησης νέων μέτρων ως εξής: 

«Έχουμε δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα από όσα προβλέπει η συμφωνία και, πολύ περισσότερο, για την περίοδο μετά το τέλος του προγράμματος». Εξάλλου, «το αίτημα νομοθέτησης επιπλέον μέτρων και μάλιστα, υπό αίρεση, δεν είναι μόνο ξένο προς το ελληνικό Σύνταγμα. Είναι ξένο και προς τους κανόνες της δημοκρατίας, είναι ξένο προς το ευρωπαϊκό κεκτημένο». Εν τέλει, «δεν είναι θέμα μιας κυβέρνησης, είναι θέμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού ενός λαού και μιας χώρας».

Τελικά κάποια στιγμή θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ότι είναι παθολογικά ψεύτης και αναξιόπιστος, αφήνοντας παράλληλα την εξουσία σε σοβαρούς ανθρώπους και ζητώντας συγνώμη για το κακό που έκανε στην χώρα.

Τότε ίσως να τον συγχωρέσει η ιστορία αλλά όχι ο Ελληνικός λαός που εξαπατήθηκε, χωρίς ίχνος ντροπής, και φιλότιμου για να μπορέσει να πάρει την εξουσία η πλέον ανίκανη κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου