Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Video σοκ: Καρέ καρέ πως έβγαλαν το πτώμα 25χρονου από την κοιλιά πύθωνα



Η αναζήτηση του 25χρονου Άκμπαρ είχε την πιο τραγική και σοκαριστική κατάληξη. Ο νεαρός άνδρας από την Ινδονησία, που αναζητούνταν από την περασμένη Κυριακή (26.03.2017), βρέθηκε νεκρός στην κοιλιά ενός πύθωνα. Και η επιχείρηση ανάκτησης της σορού του έχει καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό video. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι εικόνες είναι σκληρές!

Ο πύθωνας μήκους επτά μέτρων είχε επιτεθεί στον 25χρονο άνδρα και τον κατάπιε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί εύκολα. Αυτό ήταν που ώθησε τους κατοίκους του Μαμούτζου, στο νησί Κελέβη της περιοχής Σουλαουέζι της κεντρικής Ινδονησίας, να καταλάβουν τα πάντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο 25χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Μαμούτζου την περασμένη Κυριακή. Την επόμενη μέρα, οι χωρικοί είδαν στην περιοχή έναν πύθωνα με φουσκωμένη κοιλιά και αμέσως το μυαλό των συγγενών του άτυχου Άκμπαρ πήγε σε αυτό που πραγματικά είχε συμβεί: πως τον είχε καταπιεί το φίδι.



Ο πύθωνας βρισκόταν κοντά σε μια φυτεία παραγωγής φοινικελαίου της οικογένειας και δυσκολευόταν να κινηθεί εξαιτίας της φουσκωμένης κοιλιάς του, είπε ένας αξιωματούχος που ονομάζεται Τζουνάιντι. «Αμέσως σκεφτήκαμε πως το φίδι είχε καταβροχθίσει τον Άκμπαρ επειδή στο ίδιο μέρος βρήκαμε χουρμάδες, το εργαλείο που χρησιμοποιούσε για να τους μαζεύει και μια μπότα», πρόσθεσε.


Δείτε το σοκαριστικό video


Στη δεκαετία του 1990, ένας πύθωνας είχε ανακαλυφθεί στην ίδια περιοχή, αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχε καταβροχθισθεί άνθρωπος από φίδι, επισήμανε ο Τζουνάιντι. Το 2013 στο Μπαλί, ένας φύλακας είχε σκοτωθεί από έναν πύθωνα μέσα στον περίβολο ενός παραλιακού ξενοδοχείου.




Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου