Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη ο ληστής ηλικιωμένων της Κυψέλης είχε αφεθεί ελεύθερος με τον νόμο Παρασκευόπουλου




Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Νιγηριανού, στο πλαίσιο έρευνας για συμμετοχή του και σε άλλες ληστείες. Είχε συλληφθεί ξανά αλλά αφέθηκε ελεύθερος με τον περίφημο εγκληματικό για την κοινωνία Νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο Νιγηριανός σκληρός κακοποιός είχε συλληφθεί το 2013 και είχε καταδικαστεί σε ποινή 10 ετών για παρόμοια αδικήματα. Αφέθηκε ελεύθερος το 2016, εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου, συνεχίζοντας την δράση του.

Μετά από σκληρή συμπλοκή με αστυνομικούς συνελήφθη ο ληστής, που είχε γίνει φόβος και τρόμος για ηλικιωμένους στην Κυψέλη και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του Νιγηριανού που χτυπούσε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει και πρόκειται για τον 32χρονο Prince Amechi.

Οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Σε βάρος του 32χρονου Νιγηριανού οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει μέχρι στιγμής 14 επιθέσεις με θύματα ηλικίας από 61 ως 95 χρόνων. 

Ο 32χρονος, έχει διαπράξει ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων: 9 στην περιοχή της Κυψέλης, 2 στον Άγιο Παντελεήμονα, 1 στους Αμπελόκηπους, 1 στην Ομόνοια και 1 στο Κολωνάκι.

Μάλιστα 4 από τα ηλικιωμένα θύματά του, παραμένουν μέχρι και σήμερα σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ένας σοβαρός πολιτικός η μια σοβαρή ομάδα βουλευτών να προσβάλει και να αλλάξει αυτό τον εγκληματικό για την κοινωνία νόμο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου