Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Αφού διέλυσε το ασφαλιστικό είπε να διαλύσει και τις διεθνής σχέσης



Ο Κατρούγκαλος έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτύχει εύκολα σε όλα και κρίνεται πλέον πάρα πολύ επικίνδυνος μετά τις  αναφορές του σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής τουρκικών συγκεντρώσεων στην Ελλάδα, εν όψει του δημοψηφίσματος στη γειτονική χώρα.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ζητηθεί να γίνουν τουρκικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα, ειδικότερα στη Θράκη, ο κ. Κατρούγκαλος -μιλώντας τη Δευτέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ- έκανε λόγο για υποθετικό ερώτημα. «Εμείς προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές. Έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη. Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση Ε.Ε. - Τουρκίας», σημείωσε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ χωρίς να έχει αναλογιστεί τι λέει όπως δεν είχε αναλογιστεί τι κάνει με τον νόμο του για το ασφαλιστικό.

Η Ν.Δ. έβγαλε ανακοίνωση για Γ. Κατρούγκαλο: Ασυγχώρητη άγνοια ή βαριά επιπολαιότητα

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, για τις δηλώσεις του Υπουργού Αναπληρωτή Εξωτερικών κ. Γιώργου Κατρούγκαλου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Ασυγχώρητη άγνοια ή βαριά επιπολαιότητα προδίδουν οι δηλώσεις Κατρούγκαλου. 

Ως Υπουργός Αναπληρωτής Εξωτερικών οφείλει να γνωρίζει ότι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες.

Επομένως, δεν έχουν καμία εμπλοκή με τα εσωτερικά ζητήματα της Τουρκίας, ούτε βέβαια με το επικείμενο δημοψήφισμα». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου