Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΗΠΑ: Αστυνομικοί εκτελούν πατέρα 6 παιδιών μπροστά στην κάμερα (video)



Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στις ΗΠΑ ένα νέο περιστατικό αστυνομικής βίας , με θύμα 33χρονο, πατέρα 6 παιδιών. 

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στις ΗΠΑ ένα νέο περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα έναν 33χρονο, πατέρα 6 παιδιών, ο οποίος σκοτώνεται μπροστά στην κάμερα. 

Ο 33χρονος Μάικλ Άντονι Πέρεζ αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές των αστυνομικών για έλεγχο στο φορτηγάκι που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξή του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ αλλά ο 33χρονος αρνήθηκε να κατέβει από αυτό. 

Οι άνδρες της αστυνομίας έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και έριξαν μέσα νερό υπό πίεση για να αναγκάσουν τον Πέρεζ να αποβιβαστεί. Οταν ο άνδρας βγήκε από το όχημα κρατούσε πίσω από την πλάτη του ένα μαχαίρι. Οι αστυνομικοί πάλεψαν μαζί του. Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο φώναζαν στους αστυνομικούς να μην πυροβολήσουν τον ύποπτο. Εκείνοι όμως άνοιξαν πυρ εναντίον του άνδρα τραυματίζοντας τον θανάσιμα. 

Στο σκληρό βίντεο έχει καταγραφεί όλη αντιπαράθεση των αστυνομικών με τον 33χρονο καθώς και άκαρπες προσπάθειες των τραυματιοφορέων να τον επαναφέρουν στην ζωή. 




Πηγή : sport-fm.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου