Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο Πολάκης ρίχνει μομφή κατά δικαστών επειδή "τόλμησαν" να προσάψουν κατηγορίες σε συνεργάτες του για κακούργημα.



Ο Πολάκης και οι συνεργάτες του νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου όπως συμβαίνει σε καθεστωτικές αριστερές λατινοαμερικάνικες χώρες και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Για απάτη από κοινού σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου, της παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος και τη βλάβη τρίτου και της υπεξαγωγής εγγράφου από κοινού με σκοπό τον προσπορισμό σε άλλον αθέμιτου οφέλους κατηγορούνται 3 μη πολιτικά πρόσωπα του ΚΕΕΛΠΝΟ συνεργάτες του Πολάκη.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ κατηγορούνται για το διαγωνισμό σχετικά την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών στο ΚΕΕΛΠΝΟ και θα κληθούν να απολογηθούν σε ανακριτή Διαφθοράς στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία.

Για την υπόθεση αυτή μηνυτήρια αναφορά είχαν καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές ο τ. υπουργός Υγείας και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας.

Με την αναφορά τους οι κ.κ. Γεωργιάδης και Τζαβάρας κατηγορούν τους υπουργούς Υγείας Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, αλλά και κάθε άλλο πιθανό υπεύθυνο για τις νέες προσλήψεις μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και ζητούν να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες τους. 

Ο αναπληρωτή υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης απάντησε με σκληρές εκφράσεις κατά δικαστών μέσω facebook και με πολλές ανορθόγραφες λέξεις  :


Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΕΝΣ-ΟΣΕ ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ .......
ΣΤΕΛΝΕΙ (μετα απο μήνυση του Γεωργιάδη -Τζαβάρα απο τη ΝΔ) ΓΙΑ 3 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ!!!!!!!!!!!!!
Είχε μαλιςτα προηγηθεί προταςη του εισαγγελέα πρωτοδικών για ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ της υπόθεσης!!!!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΡΙΟ .....
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ,τα αποστήματα θα σπάσουν ,ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου