Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η διαφήμιση των New York Times στα Όσκαρ που εξόργισε ήδη τον Τραμπ [vid]




Αυτή η διαφήμιση της εφημερίδας New York Times που θα προβάλλεται στον τηλεοπτικό αέρα, κατά τη διάρκεια της σημερινής τελετής για την απονομή των βραβείων Όσκαρ, έχει ήδη προκαλέσει την οργή του Αμερικανού προέδρου.

«Η αλήθεια είναι σκληρή», λέει το σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων της εφημερίδας, που απαντάει με αυτό τον τρόπο στον Ντόναλντ Τραμπ για την επίθεση που έχει εξαπολύσει στα Μέσα Ενημέρωσης.

«Η αλήθεια είναι ότι το έθνος μας είναι πιο διχασμένο από ποτέ. Η αλήθεια είναι σκληρή. Είναι δύσκολο να βρει κανείς την αλήθεια. Είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς την αλήθεια. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική τώρα από ποτέ», αναφέρει η διαφήμιση.



Το διαφημιστικό σποτ, που θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έχει προκαλέσει τη μήνη του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στους  New York Times, μέσω ανάρτησης του στο Twitter.

«Για πρώτη φορά οι αποτυχημένοι New York Times θα βγάλουν μία διαφήμιση (μια κακή διαφήμιση) για να βοηθήσουν να διασωθεί η αποτυχημένη φήμη τους. Προσπαθήστε να κάνετε ακριβές και δίκαια ρεπορτάζ!», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.




Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου