Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ν.Δ.:Βαξεβάνης και Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να παραλάβουν το βραβείο Πούλιτζερ …



Την πάτησε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento με την λάσπη που προσπάθησε να πετάξει αλλά του γύρισε πίσω και φυσικά παρέσυρε και το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται ότι ήταν ενημερωμένο για την λάσπη με αποτέλεσμα να λερωθούν και οι δύο.

Με δύο ανακοινώσεις απάντησε η Νέα Δημοκρατία στην δήθεν αποκάλυψη που νόμιζε ότι έκανε την εφημερίδα Documento :

«Αναμένουμε τον κ. Βαξεβάνη και το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στο Μοσχάτο, για να παραλάβουν το βραβείο Πούλιτζερ. Το κέρδισαν επάξια καθώς ... αποκάλυψαν στοιχεία που δημόσια δηλώνει στο βιογραφικό της η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη. Κατά τ' άλλα, σε ό,τι αφορά τον κ. Βαξεβάνη, ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες».

ΥΓ. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες δεν έχουν ακόμα κατατεθεί, καθώς δίνονται παρατάσεις, για να μπορέσουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους με τις παχυλές καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας». 

Λίγο αργότερα η Ν.Δ.  έξεδωσε άλλη μια ανακοίνωση:

«Το θράσος, αλλά και η άγνοια για σοβαρά θέματα των συντακτών των δελτίων τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένα» απαντά η ΝΔ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος και προσθέτει:

« Τους ενημερώνουμε, λοιπόν: 1. Δεν τίθεται θέμα υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες εντός 90 ημερών, όταν παραμένει η ίδια Αρχή Ελέγχου. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν βουλευτής, όταν εκλέχτηκε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άρα ήδη υπέβαλλε κάθε χρόνο δήλωση πόθεν έσχες.

2. Το Πληροφοριακό Σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες υλοποιήθηκε, επί ημερών του κ. Μητσοτάκη, στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Δυο χρόνια τώρα, η Κυβέρνηση, προφανώς για να τακτοποιήσουν οι δικοί της Υπουργοί τις εκκρεμότητές τους, καθυστερεί και στις 12 Φεβρουαρίου 2017 δεν έχουν υποβληθεί οι σχετικές δηλώσεις του έτους 2015. Γεγονός πρωτοφανές, που κάτι κρύβει...».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου