Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Πληρώνουμε την ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ περισσότερο από την συνδρομητική


Κώστας Βουκελάτος

Έχετε συγκρίνει ποτέ πόσο πληρώνεται για την συνδρομητική τηλεόραση και πόσο πληρώνετε για την ΕΡΤ μέσω από τον λογαριασμό της ΔΕΗ;

Σχεδόν διπλάσιο είναι το ποσό που πληρώνει ο Έλληνας υπερφολογούμενος για την ΕΡΤ για να βγαίνει η Γιαμαλή άσχετα εάν δεν την βλέπει κανένας και να ακούει τα καθεστωτικά βορειοκορεάτικα που ξεστομίζει για να υπερασπιστεί την κυβέρνηση.

Σε ένα κανάλι που είσαι ότι δηλώσεις όπως "Δημοσιογράφος" απλά επειδή είσαι κομματικό φερέφωνο και εξυπηρετείς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λές ότι θέλεις και πληρώνει ο Έλληνας για να λες ότι θέλεις.

Η ΕΡΤ είναι ένα ακριβό μαγαζί που παράγει ένα προϊόν που μυρίζει από μακριά φθήνια. Τη  φθήνια του φραπέ, τη φθήνια των τρολς του διαδικτύου, που αναβαθμίστηκαν σε «δημοσιογράφους» όπως διάβασα πρόσφατα σε άρθρο σοβαρού δημοσιογράφου.

Είναι καθαρή κλοπή του κράτους να επιβάλει στον Ελληνικό λαό να πληρώνει μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ ένα καθεστωτικό κομματικό προϊόν που δεν το βλέπει ούτε το 80% των Ελλήνων με μοναδικό σκοπό να περνάει τζάμπα την κυβερνητική προπαγάνδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου