Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Σχεδόν 5 εκατ. άνθρωποι υπέγραψαν επιστολή κατά των πολιτικών του Τραμπ




Πάνω από 4,9 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν υπογράψει μια διαδικτυακή ανοικτή επιστολή προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ απορρίπτοντας τις αμφιλεγόμενες πολιτικές του, περιλαμβανομένου του αντιμεταναστευτικού διατάγματος.

"Ο κόσμος απορρίπτει τον τρόμο σου, τη ρητορική του μίσους και τη μισαλλοδοξία σου. Απορρίπτουμε την υποστήριξη που δείχνεις στα βασανιστήρια, τις εκκλήσεις σου για τον φόνο αμάχων και τη γενικότερη υποκίνησή σου στη βία.

Απορρίπτουμε τα μειωτικά σχόλια κατά των γυναικών, των μουσουλμάνων, των Μεξικανών και εκατομμυρίων άλλων που δεν μοιάζουν με εσένα, δεν μιλούν όπως εσύ ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσένα", αναφέρει η ανοικτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Avaaz.

Η επιστολή αυτή αναρτήθηκε στον ιστότοπο μία εβδομάδα αφότου ο Τραμπ υπέγραψε ένα προεδρικό διάταγμα με το οποίο απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ όλων των προσφύγων για διάστημα 120 ημερών και αναστέλει την είσοδο προσώπων από το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία, την Υεμένη, το Σουδάν, τη Λιβύη και τη Σομαλία για 90 ημέρες. 




Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ, capital.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου