Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Εάν δεν απείχαν οι συμβολαιογράφοι δεν θα είχε μείνει σπίτι για σπίτι σε οφειλέτες Τραπεζών και ταμείων



Εχθές στο non paper που έβγαλε το Μαξίμου για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσα σε όλα τα ψέματα τα οποία περήφανη ανέφερε τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ήταν και : Αποτρέψαμε την άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, η οποία από 1/1/2015 θα επέφερε κοινωνικό χάος.

Φυσικά και δεν έχει αποτρέψει κανένα πλειστηριασμό η κυβέρνηση εάν δεν απείχαν οι συμβολαιογράφοι από τους εβδομαδιαίους πλειστηριασμούς επειδή φοβούνται και εάν δεν έκαναν κλοιό οργανώσεις εκτός κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ.

Μέλη συλλογικοτήτων απλοί πολίτες και όχι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμπόδισαν και εχθές πλειστηριασμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για ακόμα μία Τετάρτη , με σύνθημα «κανένα σπίτι, σε χέρια τραπεζίτη», δεκάδες άτομα μέλη οργανώσεων αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας και στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να εμποδίσουν προγραμματισμένους πλειστηριασμούς.

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν από συμβολαιογράφους αλλά και από υποψήφιους αγοραστές να αποχωρήσουν από τους χώρους του Ειρηνοδικείου.

Οι συμβολαιογράφοι απείχαν  και εχθές από τα καθήκοντά τους, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ .





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου