Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστημένος χωρίς να ντρέπεται δήλωσε για την κατάσταση στην Υγεία, ο Πολάκης



Ο άνθρωπος που αποτελείωσε και διέλυσε το σύστημα υγείας στην Ελλάδα εμφανίστηκε μετά από καιρό σε κανάλι για να πει ψέματα και να κατηγορήσει ασθενείς και πολίτες για ψεύτες.

Η δήλωση του ανεκδιήγητου κ. Πολάκη στο ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί : «Σαφώς και είμαι ευχαριστημένος» για την κατάσταση στην Υγεία, έκανε τους πολίτες να καταγγέλουν τον υπουργό για τα όσα λέει μέσα από το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής.

Η αντίδραση του Πολάκη μόλις τους είπαν να ακούσει τις καταγγελίες των πολιτών ήταν να κλήσει το τηλέφωνο και εξαφανίστηκε αφού είπε ψεύτες όλους τους ασθενείς, τους γιατρούς και τους πολίτες που είχαν γεμίσει με εκατοντάδες καταγγελίες τον σταθμό.

Είπε στον ΑΝΤ1, «παραλάβαμε ένα σύστημα σε κατάρρευση και αυτό δεν ισχύει πια» και ο κόσμος αναρωτιέται εάν τα πιστεύει αυτά που λέει και γιατί δεν ντρέπεται όταν τα λέει;

Είναι τρομερό και πάρα πολύ περίεργο το ότι παραμένει στην θέση του ο Πολάκης και όλοι αναρωτιούνται πλέον από που κρατάει τον Τσίπρα γιατί δεν διαθέτει καμία ικανότητα για την θέση που του έχουν δώσει και εκτός αυτού οι ευθύνες του για την κατάσταση στην υγεία είναι εγκληματικές.

Πριν εμφανιστεί στον ΑΝΤ1 ο Πολάκης είχε ακόμα μία αντιπαράθεση μέσα από το facebook με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ 

Πολάκης :  «Πάρτε το χαμπάρι: έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας, ότι γκρέμισαν οι προηγούμενοι, με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανίζεις, εμείς το φτιάχνουμε, χωρίς εσάς, αλλά με τους εργαζόμενους στη δημόσια υγεία.»

 Η ΠΟΕΔΗΝ απάντησε και μέσα σε όλα είπε : «Ο κος Πολάκης με νέα ανορθόγραφη, ασύντακτη, παραληρηματική ανάρτηση στο facebook κατά του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, επιβεβαιώνει ότι αποτελεί το πολιτικό μίασμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Σύντομα, ωστόσο, θα έρθει αντιμέτωπος και με την δικαιοσύνη, καθώς εκφράσεις, όπως αυτές, που χρησιμοποιεί ('προσκύναγες τον Βενιζέλο και έγλειφες τον Αδωνι', 'που σας έκοψε την μάσα και τις εξυπηρετήσεις', 'αποδεικνύεσαι, ότι είσαι το ίδιο ξεφτίλας [..]', 'η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας', 'Αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη' και άλλες εξίσου υβριστικές και προσβλητικές) είναι ποινικά αξιολογήσιμες και ελεγκτές και η ΠΟΕΔΗΝ θα φροντίσει να ελεγχθούν, παρά το γεγονός, ότι ο ίδιος ο κύριος Υπουργός φαίνεται να αξιοποιεί πλήρως την βουλευτική του ασυλία. Ήδη συντάσσεται μήνυση εις βάρος του απευθυνόμενη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενώ τις επόμενες ημέρες θα ασκηθεί εις βάρος του και αγωγή με αίτημα την αποκατάσταση της προσβολής, που υπέστη η ΠΟΕΔΗΝ και ο Πρόεδρος της.» 

Η απορία παραμένει σε όλους τους Έλληνες πολίτες με ποιά κριτήρια παραμένει υπουργός υγείας ο κ. Πολάκης;;;;;;;;;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου