Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Λευτέρης Αυγενάκης : Οσο η σημερινή κυβέρνηση είναι αναξιόπιστη και ιδεοληπτική, ο κίνδυνος του Grexit θα επικρέμαται ως «δαμόκλειος σπάθη»




Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Αγορά και σχολίασε τα μέτρα του Eurogroup τονίζοντας : «Εχουν μακροπρόθεσμη επίπτωση που αρχίζει ελαφρώς το 2040 και ολοκληρώνεται το 2060. Τα μέτρα  αυτά δεν επιφέρουν καμία μείωση της ονομαστικής τιμής του χρέους σε απόλυτους αριθμούς και ως ποσοστό του ΑΕΠ και δεν έχουν καμία σχέση με την μείωση του χρέους που επιτεύχθηκε το 2012»

Είπε ακόμα : «Θα μπορούσε να πει κάποιος, ακούγοντας τις κατά καιρούς δηλώσεις του κ. Σόιμπλε ότι ούτε μετά θάνατον θα εγκαταλείψει τον αγώνα του για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σε εκλογική προετοιμασία και ετοιμότητα και τόνισε ότι :  «Στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη χωράνε και το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και γιατί όχι προσωπικότητες από μικρότερα φιλοευρωπαϊκά αριστερά κόμματα με τα οποία υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Απευθυνόμαστε στις υγιείς δυνάμεις που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την απελευθερωτική δύναμη των μεταρρυθμίσεων»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου