Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Είπε ο Αλέξης και έπεσαν τα μπετά: Το έργο της αναστήλωσης του Πανάγιου τάφου με ενδιαφέρει γιατί είμαι μηχανικός



Κώστας Βουκελάτος

Αυτό το έργο θα μείνει στην ιστορία, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο για τις εργασίες αναστήλωσης και αποκατάστασης του ιερού κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου από επιστημονική ομάδα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και πρόσθεσε:

«Είναι ευλογία που έγινε επί των ημερών σας αλλά κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που συνδράμαμε όσο μπορούσαμε. Και πάρα πολύ χαρούμενος είμαι για το πολυτεχνείο και την ανάδειξή του ως ένα από τα κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα με διάσταση διεθνή».

Σημειώστε το "Είναι ευλογία" του Τσίπρα!!!!

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο μαζί με τον Πατριάρχη Θεόφιλο, όπου τους ξενάγησε η επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του ΕΜΠ, καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου, η οποία τους ενημέρωσε με λεπτομέρειες για τις εργασίες που γίνονται και τους έδειξε και τα εργαστήρια συντήρησης που λειτουργούν στον Πανάγιο Τάφο.

Η κ. Μοροπούλου τους εξήγησε ότι χρησιμοποιούνται οι πλέον εξελιγμένες μέθοδοι και χρησιμοποιείται ως υλικό το τιτάνιο, ενώ ο κ. Τσίπρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι, πέραν των άλλων, όπως είπε και ο ίδιος, είναι και μηχανικός.

Σημειώστε το "Είναι μηχανικός ο Τσίπρας" συμπληρώνουμε με τεράστια εμπειρία και χρόνια με ένσημα πάνω στην επιστήμη του από την πέρασε και δεν ακούμπησε όπως ακούμε τουλάχιστον έχοντας μόνο το πτυχίο!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου