Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Τα 9 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη πιθανότητα απιστίας



Τέτοιες λίστες, με απαντήσεις από "ειδικούς", δεν τις συναντάς συχνά...

Η ιστοσελίδα γνωριμιών Victoria Milan, η οποία υπόσχεται σε παντρεμένους ή δεσμευμένους και σε παντρεμένες ή δεσμευμένες την ασφάλεια που επιθυμούν για να ξεκινήσουν μία παράνομη σχέση με ένα τρίτο πρόσωπο, ή με πιο απλά λόγια, να απατήσουν τον σύντροφό τους, μπορεί να είναι αμφιλεγόμενης ηθικής, αλλά η ύπαρξή της κάτι λέει για τις κοινωνίες και τις σχέσεις μας.

Και όποια κι αν είναι η άποψη του καθενός για αυτό το σημείο των καιρών, είναι ενδιαφέρον να παρατηρεί κανείς τα τεκταινόμενα από τον κόσμο των "περήφανων μοιχών και μοιχαλίδων", για να εξάγει πιθανά χρήσιμα συμπεράσματα.

Τελευταίο νέο από το "μέτωπο", μία διαδικτυακή έρευνα που διεξήγαγε η Victoria Milan, στην οποία συμμετείχαν 5658 γυναίκες εγγεγραμμένα μέλη της, οι οποίες είχαν απατήσει στο παρελθόν ή απατούσαν την περίοδο της έρευνας τους συντρόφους τους. 

Από τις απαντήσεις των άπιστων γυναικών, η ιστοσελίδα γνωριμιών κατέληξε σε μια λίστα με τα επαγγέλματα που είναι πιο επιρρεπή στην απιστία. Χωρίς άλλες καθυστερήσεις και περιστροφές, λοιπόν, δείτε παρακάτω τους 9 επαγγελματικούς τομείς στους οποίους οι εργαζόμενοι είναι πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους. 

Οι 9 πιο επιρρεπείς στη απιστία επαγγελματικοί τομείς

Οικονομικά (τραπεζίτες, χρηματιστές, οικονομικοί αναλυτές κτλ.)

Αεροπλοΐα (πιλότοι, αεροσυνοδοί κτλ.) 

Υγεία (γιατροί, νοσοκόμες, βοηθοί νοσοκόμοι κτλ.)

Επιχειρήσεις (διευθυντές, στελέχη, γραμματείς κτλ.)

Αθλητισμός (προπονητές, αθλητές, εκπρόσωποι κτλ.)

Τέχνες (μουσικοί, ηθοποιοί, φωτογράφοι, μοντέλα κτλ.)

Βιομηχανία νυχτερινής διασκέδασης (DJs, χορευτές, σερβιτόροι κτλ.) 

Επικοινωνία (δημοσιογράφοι, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων, επικοινωνιολόγοι κτλ.)

Νομικά (δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς κτλ.)

Στη λίστα, οι χρηματιστές και οι τραπεζίτες κατατάσσονται ως οι μεγαλύτεροι μοιχοί, αφήνοντας πίσω αυτούς που τα κλισέ θέλουν ως τους πιο πιθανούς να "λοξοδρομήσουν", όπως τους πιλότους με τις αεροσυνοδούς και τους γιατρούς με τις νοσοκόμες, αν και σε γενικές γραμμές, τα κλισέ επιβεβαιώνονται, αφού ακολουθούν CEOs, αθλητές, καλλιτέχνες και "παιδιά της νύχτας".

Σε άλλα συμπεράσματα, η έρευνα επίσης αποκαλύπτει ότι δύο στις τρεις (65%) συμμετέχουσες παραδέχτηκαν ότι έχουν απατήσει σύντροφό τους στη δουλειά. Όσο για τους λόγους που το κάνουν; Πάντα με βάση την εν λόγω έρευνα, κατά σειρά σπουδαιότητας επειδή:

Έτσι η δουλειά γίνεται πιο διασκεδαστική και εύκολη.

Το εργασιακό περιβάλλον είναι το πιο εύκολο μέρος να βρουν κάποιον με τον οποίο ταιριάζουν.

Στη δουλειά μπορούν να κρυφτούν εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να βρουν άλλο χώρο.

Ενώ, αν ανησυχούν για κάτι, ώστε το 85% να μη συνιστά την απιστία στη δουλειά (παρά το γεγονός ότι το 65% υπέπεσε στον "πειρασμό"), οι συμμετέχουσες απάντησαν ως εξής:

Το 70% για το γεγονός ότι ακόμα και όταν το ρομάντζο τελειώσει, πρέπει να βλέπουν την "πέτρα του σκανδάλου" καθημερινά και να δουλεύουν μαζί του. 

Το 21% για το γεγονός ότι η φημολογία της παράνομης σχέσης είναι πάρα πολύ πιθανό από το γραφείο να φτάσει στα αυτιά του απατημένου.

Λιγότερο από το 10% για τις επιπτώσεις στην καριέρα τους.

Εμείς προσθέτουμε μόνο ότι από τη μία, με συμμετέχοντες άτομα τα οποία παραδέχονται ανοικτά ότι απατούν, δεν ξέρουμε κατά πόσο η έρευνα μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη, αλλά από την άλλη, με τις απαντήσεις να έρχονται από έμπειρες στο "παιχνίδι" της απιστίας γυναίκες, μήπως πρέπει να την πάρουμε έστω ελάχιστα στα σοβαρά; Τα συμπεράσματα, δικά σας.



Πηγή : pathfinder.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου