Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ντ. Μπακογιάννη: Μέχρι το καλοκαίρι η κυβέρνηση αυτή θα είναι παρελθόν




Την εκτίμηση ότι "μέχρι το καλοκαίρι η κυβέρνηση αυτή θα είναι παρελθόν", διατύπωσε σε εκδήλωση το Αίγιο, η βουλευτής και συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της ΝΔ στην Αιγιάλεια, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην συσπείρωση των ψηφοφόρων του κόμματος, λέγοντας πως, "ποτέ η ΝΔ δεν ήταν τόσο ενωμένη, όσο είναι σήμερα με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη".

Παράλληλα, κάλεσε τους οπαδούς της ΝΔ να εγκαταλείψουν τις λογικές του "εμείς μόνον είμαστε" και τους ζήτησε να ανοίξουν τις πόρτες σε όλους.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι "η σημερινή κυβέρνηση έχει ημερομηνία λήξεως" και πρόσθεσε πως "η μοναδική ελπίδα για την χώρα είναι η συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε σύντομα να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι και υπερήφανοι για τη χώρα μας".

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι "φαίνεται πως ζει σε άλλο πλανήτη", προσθέτοντας ότι "το τελευταίο της χαρτί είναι να διχάσει τον ελληνικό λαό".

Αναφερόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη στους δημόσιους υπαλλήλους είπε πως όταν έλθει η ΝΔ στην εξουσία "δεν πρόκειται να απολύσει ούτε έναν δημόσιο υπάλληλο, πλην των επίορκων".



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου