Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Νέα κοροιδία της κυβέρνησης : Την άνοιξη η πρώτη δόση για το πετρέλαιο Θέρμανσης




Από κάπου πρέπει να καλυφθούν τα ταξίδια του Τσίπρα για να αποδίδει τιμές σε δικτάτορες!!

Από κάπου πρέπει να βγουν τα 146.000.000 ευρώ επιπλέον στο δημόσιο για τους πάνω από 2.000 μετακλητούς που έχει προσλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!

Και τι έγινε που κάνει κρύο η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες από το να εξυπηρετήσει τους πολίτες αυτής της χώρας που τυραννάει και εξαπατά με την πολιτική της με αποτέλεσμα να μην τους έχει αφήσει ευρώ στην  τσέπη για να ζεσταθούν.

Το υπουργείο Οικονομικών επιφορτισμένο με τους λογαριασμούς που τους φορτώνει ο Τσίπρας δεν έχει μυαλό για κάτι άλλο και έτσι ακόμα δεν έχει καταλήξει στο πώς θα δοθεί φέτος το επίδομα 
θέρμανσης στα 600.000 νοικοκυριά με πολύ χαμηλά εισοδήματα και μικρής αξίας ακίνητη περιουσία που ήταν δικαιούχοι την περασμένη περίοδο.

Με τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης αυξημένες κατά 7-10 λεπτά το λίτρο σε σχέση με την προηγούμενη χειμερινή περίοδο λόγω τις ακατάσχετης υπερφορολόγησης που επιβάλει η κυβέρνηση, το ΥΠΟΙΚ ακόμα δεν έχει καταλήξει στην οριστικοποίηση των τεχνικών λεπτομερειών εφαρμογής των αλλαγών που χρειάζεται να γίνουν στα γεωγραφικά κριτήρια χορήγησης του επιδόματος ώστε να ενισχυθούν οι κάτοικοι ορεινών και άλλων περιοχών με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που διαβάσαμε στον Ελεύθερο τύπο εάν και εφόσον αποφασίσουν ποιους θα ρίξουν για να τα δώσουν σε άλλους δικαιούχους, ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι να υποβληθούν οι αιτήσεις, να ελεγχθούν και να διασταυρωθούν τα στοιχεία τους, να εγκριθούν οι πληρωμές και να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων υπολογίζεται σε δύο μήνες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πρώτες πληρωμές θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2017, προς το τέλος δηλαδή του χειμώνα και αρχές της άνοιξης.

Καλό καλοκαίρι θα ζεσταθούν οι 600.000 οικογένειες που περίμεναν την κοινωνική ευαισθησία της δήθεν αριστερής κυβέρνησης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου