Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ένας Κατρούγκαλος χωρίς φιλότιμο εξαπατά τάζοντας μετά τις μειώσεις, αυξήσεις στις συντάξεις




Ενώ εκατομμύρια συνταξιούχοι υποφέρουν με τις μειώσεις που τους έχει κάνει ο Κατρούγκαλος, ο ίδιος βγαίνει και υπόσχεται αυξήσεις, κοροιδεύοντας και εξαπατώντας για πολλοστή φορά.

Διαβάζουμε στο protothema.gr

Δήλωσε κομμουνιστής από τα 15 και ότι παραμένει σε αυτό το μήκος κύματος

Μπορεί εκατομμύρια συνταξιούχοι να έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις τους βάσει του νέου ασφαλιστικού, εντούτοις ο Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει ότι «όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις».

Βέβαια στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο ίδιος ο υπ. Εργασίας παραδέχεται ότι έγιναν μειώσεις στις συντάξεις αλλά υποστήριξε ότι δεν ήταν τυφλές και έγιναν στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων ώστε το μέλλον του ασφαλιστικού να είναι βιώσιμο.

Υποστήριξε επίσης ότι αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγοση «το ασφαλιστικό πέρασε και δεν θα ξανανοίξει».

Όσον αφορά τα εργασιακά ο υπ. Εργασίας είπε ότι «δεν συζητάμε αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά πώς θα γίνεται αυτό» προσθέτοντας για τις ομαδικές απολύσεις ότι «η χώρα μας χρειάζεται προσλήψεις και όχι απολύσεις. Πρόκειται για ιδεοληψία του ΔΝΤ, θα περιμένουμε τι θα πει το ευρωπαϊκό δικαστήριο».

Επέμεινε τέλος ότι ο ίδιος είναι κομμουνιστής από τα 15, ότι παραμένει σε αυτό το μήκος κύματος και ότι προσπαθεί να υπερασπιστεί αυτή την ιδεολογία.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου