Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Τσίπρας μοιράζει λεφτά που χρωστάει και ο Σταθάκης βλέπει την ανάπτυξη να έρχεται




Κώστας Βουκελάτος

Καλπάζει η ανευθυνότητα όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον αρχηγό του και δυστυχώς Πρωθυπουργό της χώρας μας.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η γελοιότητα με την χορήγηση των αδειών που αφήνει χιλιάδες εργαζόμενους με τις οικογένειες τους άνεργους και ο Τσίπρας βγήκε να πανηγυρίσει πάνω στους ηττημένους εξαπατώντας ακόμα μία φορά.

Ώρες μετά την γελοιότητα Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ο Τσίπρας βγήκε να μοιράσει τα 247 τα εκατομμύρια  που ΘΑ δώσουν σε βάθος τριετίας, λεφτά δηλαδή που δεν έχει και ΘΑ πάρει σε βάθος χρόνου.

Η ανευθυνότητα και ο λαϊκισμός του Τσίπρα δεν του επέτρεψε να σκεφτεί υπεύθυνα ίσως και γιατί δεν έχει τους κατάλληλους συμβούλους μέσα στο Μαξίμου να τον προειδοποιήσουν ότι τα λεφτά αυτά εάν και εφόσον είναι ακόμα κυβέρνηση για να τα πάρει, πράγμα απίθανο να είναι κυβέρνηση ο Τσίπρας, τα χρωστάει όλα στους δανειστές και πρέπει επιτέλους να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Ήταν απίστευτο το ύφος του Τσίπρα όταν ανακοίνωνε την μοιρασιά των εκατομμυρίων, ήταν απίστευτο γιατί για ακόμα μία φορά εξαπατούσε τους Έλληνες ανεύθυνα για κάτι που δεν θα κάνει ποτέ, το ήξερε αλλά αδιαφορούσε για την νέα απάτη που τους έστηνε με παχιά λόγια.

Από τη άλλη ο Σταθάκης βρήκε την εφημερίδα Il Sole 24 Ore για να ξεφτιλιστεί λέγοντας έρχεται ανάπτυξη στην Ελλάδα 2,5% μέσα στο 2017 και σταθεροποίηση της οικονομίας.

Σε μια χωρά που η ύφεση βαθαίνει και η χώρα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία έρχεται ανάπτυξη από μια κυβέρνηση ανίκανη που δεν έχει απολύτως κανένα σχέδιο στο μυαλό της.

Σταθεροποιείται λέει ο Σταθάκης η οικονομία σε μιά χώρα που αυξάνεται η φορολογία, μειώνονται μισθοί και συντάξεις, μειώνεται η καταναλωτική δυνατότητα των Ελλήνων ακόμα και στα τρόφιμα.

Η ανευθυνότητα και η απάτη είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της κυβέρνησης.

Ποιος ξέρει τι θα βρει να πει στην ΔΕΘ ο Τσίπρας για να εξαπατήσει όσους μπορέσει, είμαι περίεργος να ακούσω γιατί δεν έχει απολύτως τίποτα να υποσχεθεί γιατί η ανικανότητα του δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου