Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο γραφικός πλέον Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ ξαναχτύπησε με απαράδεκτη δήλωση




Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις δηλώσεις του αλλά τώρα το τερμάτισε.

Καλεσμένος εχθές σε έκτακτη εκπομπή του MEGA καλέστηκε να πει την γνώμη του για την ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα του ALPHA στην ΔΕΘ προς τον Αλέξη Τσίπρα που αφορούσε τις απολύσεις των εργαζομένων στα κανάλια

ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε:

«Εγώ προσωπικά ούτε έναν εργαζόμενο, όχι χίλιους, ούτε έναν εργαζόμενο και πράγματι την κραυγή αγωνίας της κυρίας Τσικρίκα την ακούω με πολύ σεβασμό, για όνομα του Θεού» είπε στην αρχή και ήπια  ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και όταν η δημοσιογράφος του MEGA  Μαρία Σαράφογλου τον ρώτησε «και τι θα κάνετε γι’ αυτό;» η απάντησή του προκάλεσε την πλειοψηφία των Ελλήνων και προβλημάτισε : «Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα συναισθηματικό. Θέλετε να βγάλω χρήματα να της δώσω; Να της δώσω, αν λύνεται έτσι το θέμα. Δεν λύνεται» είπε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Η δήλωση του αυτή εκτός της πανελλήνιας αίσθησης προκάλεσε και αντιδράσεις από τους καλεσμένους του πάνελ και ειδικά από τον  εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο ο οποίος φώναξε «έλεος» για να πάρει την απάντηση από τον Παπαχριστόπουλο : «Ακούστε με λίγο, δεν θέλω κανένα σχόλιο κύριε Κουμουτσάκο. Αφήστε το έλεος. Δεν σας διέκοψα» που σημαίνει ότι δεν είχε καμία απολύτως αίσθηση για το πόσο σοβαρό ήταν αυτό που ξεστόμισε, έτσι του ήρθε έτσι το είπε, τόσο απλά γιατί αυτούς έχουμε να κυβερνάνε την χώρα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου