Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» άνοιξε ιδεολογικό... πόλεμο και με το σεξ



Η «Αυγή» αμφισβητεί ότι οι δεξιοί κάνουν καλύτερο σεξ

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» άνοιξε ιδεολογικό... πόλεμο και με το σεξ.

Η ενόχληση από την πρωτότυπη διεθνή έρευνα του YouGov που έδειξε ότι η Δεξιά απολαμβάνει περισσότερο το σεξ ήταν εμφανής στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα avgi.gr υπό τον τίτλο «Διέξοδο στο σεξ ψάχνει η Δεξιά επιχειρηματολογία».

Με το άρθρο αυτό καταφέρεται εναντίον ειδικού που κλήθηκε στον ΣΚΑΪ να σχολιάσει την δημοσκόπηση του YouGov, συνδέοντας μάλιστα και την δημοσκόπηση με την πρόθεση ψήφου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου έδειχνε την ΝΔ να προηγείται με 10 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κείμενο της «Αυγής»

«Πενία επιχειρημάτων, επικοινωνία κατεργάζεται. Ως εκ τούτου, στην πολιτική αντιπαράθεση ελλείψει επιχειρημάτων και πρότασης διεξόδου από την κρίση η Ν.Δ. επιστράτευσε το σεξ.

Μετά το φιάσκο της πρόσφατης δημοσκόπησης που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ με 30% αναποφάσιστους, μια νέα έρευνα από χθες προστέθηκε στη δεξιά επιχειρηματολογία.

«Ανέβηκε η λίμπιντο της δεξιάς» υποστήριξε ο «ειδικός» σεξολόγος στο ΣΚΑΙ σχολιάζοντας τα αποτελέσματά για τις επιδόσεις στο σεξ δεξιών και αριστερών.

Αφού ανέλυσε διεξοδικά ότι η «αριστερά έγινε εξουσία και έχει μειωμένη ευαισθησία», «το σεξ είναι μια βίαιη πράξη» (!) και άρα είναι καλύτεροι σε αυτό οι δεξιοί (ως μπρουτάλ;) που αποδέχονται την πραγματικότητα και όχι οι ρομαντικοί αριστεροί που την αμφισβητούν!

Κατέληξε πανηγυρικά στο αντιφατικό με όσα ισχυρίστηκε συμπέρασμα (αφού έχασε η αριστερά την ευαισθησία της, τώρα που είναι στην εξουσία), «η εξουσία είναι μια πάντα δεξιά πράξη»!

Να σημειωθεί ότι από χθες η έρευνα έχει γίνει πρώτο θέμα στο τουίτερ και αναπαράχθηκε από όλα τα μέσα της δεξιάς».



Η έρευνα της YouGov

Σύμφωνα με έρευνα της YouGov, οι άνθρωποι με συντηρητικές πολιτικές πεποιθήσεις δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, σε σύγκριση με τους αριστερούς,

Μάλιστα, εκείνοι που περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «πολύ δεξιούς», είναι οι πιο ευτυχισμένοι σε αυτόν τον τομέα, σύμφωνα με την έρευνα στην οποία μετείχαν 19.000 άνθρωποι στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και τη Δανία.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την έρευνα, οι «πολύ δεξιοί» είναι πιο πιθανό να είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι, αλλά οι κεντροδεξιοί είναι λιγότερο ευτυχισμένοι με τη σεξουαλική τους ζωή σε σύγκριση με τους κεντρώους.

Στη Βρετανία, το 73% όσων δήλωσαν «πολύ δεξιοί», απάντησαν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, απάντηση που έδωσε το 68% όσων αυτοχαρακτηρίζονται «πολύ αριστεροί» και το 66% των αριστερών.  

«Αυτό δεν σημαίνει ότι η αλλαγή των πολιτικών πεποιθήσεών σας θα σας κάνει πιο χαρούμενους στο κρεβάτι», προειδοποίησε πάντως ο Τζο Τουάιμαν, ο επικεφαλής της πολιτικής και κοινωνικής έρευνας της YouGov.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι στη Βρετανία όσο πιο δεξιός είναι κάποιος, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι συνολικά με τη ζωή του. Το αντίθετο ισχύει στη Γαλλία, όπου οι αριστεροί εμφανίζονται πιο ευτυχισμένοι από τους δεξιούς.



Πηγή: iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου