Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Είναι δυνατόν ο Φίλης να μην επιθυμούσε την ακυβερνησία



Κώστας Βουκελάτος

Είναι δυνατόν να μην εμφανιζόταν ο Φίλης να δηλώσει ότι : «Είναι δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο να συγκεντρώσουμε τον απαιτούμενο αριθμό των 200 βουλευτών» για την απλή αναλογική. 

Αυτή η κυβέρνηση έχει αφήσει την Ελλάδα να διαλύεται να καλπάζει η εγκληματικότητα, να αλωνίζουν οι αντιεξουσιαστές χωρίς να συλλαμβάνεται κανένας, να μειώνονται συντάξεις και μισθοί, να γίνεται ανεξέλεγκτη φοροεπιδρομή, κατασχέσεις ακινήτων και χρημάτων από λογαριασμούς, διαλυμένη παιδεία και υγεία, έκρηξη στους χώρους συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που η κυβέρνηση τους έχει αφήσει στην τύχη τους, μείωση του τουρισμού, αύξηση των τιμών προϊόντων, μείωση εξαγωγών, καμία ανάπτυξη, λουκέτα καθημερινά, απολύσεις φτώχεια και η έννοια τους είναι πώς θα οδηγήσουν στην χώρα στην ακυβερνησία και να ελέγξουν τα κανάλια με τις άδειες.

Η έννοια τους αυτή δεν είναι τυχαία αφού φοβούνται τις ευθύνες τους την επόμενη ημέρα ειδικά μετά τις αποκαλύψεις που οδηγούν μεγάλο μέρος των στελεχών της κυβέρνησης στο κακούργημα και στο ειδικό δικαστήριο.

Είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί κυβέρνηση της αριστερά ο τόπος, ευτυχώς για καλό όλων μας και ο Τσίπρας κοιτάει να σωθεί ποντάροντας στην ακυβερνησία και στο πολιτικό μπάχαλο αδιαφορώντας για την μοίρα της χώρας.

Ο Φίλης λοιπόν πλήρως ταυτισμένος με το σύνθημα "πάμε για ακυβερνησία μήπως και σωθούμε" και γνωρίζοντας τις ευθύνες που έχουν να αντιμετωπίσουν με όλα αυτά που έχουν κάνει σε βάρος της χώρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real news και επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «οι κ.κ. Βενιζέλος και Λοβέρδος, με το γνωστό "αντι-ΣΥΡΙΖΑ" μένος τους, σύρουν την κ. Γεννηματά και προσδένουν το ΠΑΣΟΚ στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλαδή, μετατρέπουν ό,τι έχει απομείνει από ένα μεγάλο ιστορικό ρεύμα σε δορυφόρο και βαστάζο της Δεξιάς».

Αντίθετα, χαρακτηρίζει ενδιαφέρουσα τη διαφοροποίηση της ΔΗΜΑΡ και υπογραμμίζει «δυσκολεύομαι να σκεφτώ πώς βουλευτές, προερχόμενοι από την Αριστερά, που αγωνίστηκαν δεκαετίες για την απλή αναλογική, θα καταψηφίσουν μια τέτοια πρόταση στη Βουλή».

Του είναι δύσκολο να καταλάβει ότι θα αντιμετωπίσουν ότι και να κάνουν και πολύ σύντομα τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες τους που ρήμαξαν την χώρα.

Φέρουν τεράστια ευθύνη όσοι ψηφίσουν και συνταχθούν με την λύση της ακυβερνησίας στην χώρα γιατί έτσι κάνουν "πλάτες" και ρίχνουν σωσίβιο στην κυβέρνηση αδιαφορώντας για το μέλλον της χώρας



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου