Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Οργή της ΝΔ για τις μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ! "Άντρο αναρχικών το κέντρο"



Άγνωστα άτομα επιτέθηκαν για ακόμη μία φορά με βόμβες μολότοφ και πέτρες, στις 3:30 τα ξημερώματα, εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τονίζει πως όλα γίνονται με την ανοχή της Κυβέρνησης.

Η διμοιρία των ΜΑΤ βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου όταν σημειώθηκε η νέα επίθεση με μολότοφ. Στη συνέχεια οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

Από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε προσαγωγή. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ευθύνες της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της επιτίθεται τόσο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το κέντρο της Αθήνας με την ανοχή της Κυβέρνησης έχει μετατραπεί σε άντρο των αναρχικών. Οι βόμβες μολότοφ, η καταστροφή λεωφορείων και τρόλεϊ, οι επιθέσεις σε κατοίκους, είναι καθημερινά φαινόμενα.

Η ασφάλεια των πολιτών έχει υποβαθμιστεί. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας για τα οποία ο κ. Τσίπρας, αποκομμένος από την καθημερινότητα των πολιτών, αδιαφορεί προκλητικά.

Καλούμε την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου να αναλάβει τις ευθύνες της και να δημιουργήσει το στοιχειώδες αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που δοκιμάζονται».


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου