Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Επικίνδυνος Καρανίκας: Προτείνει κάνναβη αντί για χημειοθεραπείες!



Δεν έχει ίχνος ντροπή αυτό το κόμμα και ο αρχηγός του;

Ένας Εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Αυτούς έχει για συμβούλους του ο Τσίπρας στο Μαξίμου!! Αμόρφωτους και ανεύθυνους ανθρώπους που χαράζουν την πολιτική και συνδράμουν στην "οικονομική" ανάπτυξη της χώρας.

Οι πολίτες έχουν φτάσει στα όρια τους με αυτές τις τραγικές προσωπικότητες που κουβαλάει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι υποβαθμίζουν την πολιτική ζωή της χώρας.

Διαβάζουμε στο protothema.gr

Εξαλλοι οι χρήστες: «Χάσαμε τα παιδιά μας, ντροπή!», «Γελάει όλο το Διαδίκτυο» - Και εκείνος απαντάει: «Διαγράφω κατινιές»

Σάλος επικρατεί στο Facebook με τα κείμενα που ποστάρει ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος είναι λάτρης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικού δικτύωσης με συνεχή παρουσία σε αυτό. Οι χρήστες αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο κ. Καρανίκας που τυχαίνει να είναι και σύμβουλός του Αλέξη Τσίπρα χθες ανέβασε στο λογαριασμό του ένα αμφιβόλου προελεύσεως κείμενο που περιέγραφε την ιατρική περιπέτεια ενός υποτιθέμενου καρκινοπαθή και παροτρύνει να μη γίνονται χημειοθεραπείες γιατί το έλαιο κάνναβης εξαφανίζει την ασθένεια!


Οποιος διάβαζε το κείμενο, εκτός από κάποιες γραφικές περιπτώσεις που έδιναν συγχαρητήρια στον κ. Καρανίκα κάνοντας λόγο για παγκόσμιες συνωμοσίες των φαρμακοβιομηχανιών, έμενε ενεός με την ελαφρότητα που κάποιος αποθαρρύνει μέσω τέτοιων κειμένων τους καρκινοπαθείς από το να ακολουθούν τις θεραπείες τους. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να συνδέσουν τα όσα ποστάρει ο επικίνδυνος κ. Καρανίκας με τη δραματική κατάσταση που υπάρχει στα ελληνικά νοσοκομεία στα οποία οι καρκινοπαθείς περιμένουν μήνες για να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία-ακτινοθεραπεία. Τα σχόλια πέφτουν βροχή από απλούς πολίτες, μέχρι ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο και ήταν άκρως επικριτικά για αυτό που έκανε ο κ. Καρανίκας. Μάλιστα οι χρήστες τον έκαναν μέχρι και report στο Facebook για την ανάρτησή του.










Πώς απάντησε ο ίδιος σε όλα αυτά; Με τη φράση: «Διαγράφω κατινιές»!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου