Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Και ξαφνικά βόμβα Καμμένου: Αντισυνταγματική και εγκληματική η αύξηση ΦΠΑ στα νησιά


Εγκληματική και αντισυνταγματική χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος τη ρύθμιση για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. Η παραπάνω δήλωση του υπουργού Αμυνας έγινε στη Σύρο, όπου βρέθηκε για το σύμφωνο συναντίληψης και συνεργασίας για την αξιοποίηση του στρατοπέδου στην Ερμούπολη και του πεδίου βολής στην Βάρη. Την παραίτηση του υπουργού ζητά η ΝΔ.

«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική για την οποία δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή. 

» Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα στην παρούσα φάση, όμως παραμένει για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Με την πρώτη ευκαρία και τα πρώτα ωφέλη που θα υπάρξουν θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση αυτής της αδικίας» δήλωσε ο υπουργός.

Παραίτηση ζητά η ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η παραπάνω δήλωση, που ζητά την παραίτηση του υπουργού: «'Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…'. Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος.

» Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες. Ομολογεί ότι έκαναν 'έγκλημα'. Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά.

» Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή. Οφείλει να παραιτηθεί. Σήμερα».

Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε: «Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές ήταν να παραιτηθεί ο κ. Καμμένος. Και με τη σημερινή του δήλωση για τον ΦΠΑ στα νησιά ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι ψήφισαν μια αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη. Προφανώς το 'για την Ελλάδα ρε γαμώτο' έχει γίνει 'για την καρέκλα ρε γαμώτο'».



ΔΟΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου