Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ληστεία με πυροβολισμούς στον Λαγκαδά



Δύο ένοπλοι με μοτοσικλέτα άρπαξαν τσάντα από ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα στον Λαγκαδά.

«Κινηματογραφική» ληστεία έγινε πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά, σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Θύμα δυο άγνωστων δραστών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είναι ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Η γυναίκα πήγε το πρωί να καταθέσει τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου από το πρατήριο σε Τράπεζα, όταν οι δυο άγνωστοι που ήταν οπλισμένοι και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα της άρπαξαν στο κεντρικότερο σημείο του Λαγκαδά την τσάντα με τις εισπράξεις, οι οποίες υπολογίζονται σε περίπου 50.000 ευρώ.

Οι δράστες προς εκφοβισμό πυροβόλησαν στον αέρα. Ευτυχώς, τραυματίες δεν υπήρξαν, όμως το γεγονός ότι έγινε γύρω στις 9.30' το πρωί ληστεία με τέτοιο τρόπο στο πιο κεντρικό σημείο του Λαγκαδά έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη αστυνόμευσης και για την έλλειψη προσωπικού και μέσων στα λιγοστά αστυνομικά τμήματα της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αποτέλεσε όλο το προηγούμενο διάστημα θέμα αιχμής για τη δημοτική αρχή του Λαγκαδά, που έχει επισημάνει πολλάκις το πρόβλημα αστυνόμευσης και τα ζητήματα που ανακύπτουν για την ασφάλεια στην περιοχή. Ειδικά μετά και τη λειτουργία των κέντρων μετεγκατάστασης προσφύγων στην περιοχή, πλέον οι δυνάμεις καθημερινής αστυνόμευσης έχουν περιοριστεί, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, με αποτέλεσμα να υπάρχει αίσθημα έντονης ανασφάλειας.




Πηγή: voria.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου