Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αρχές Μεξικού: Ο Πουλίδο χτύπησε έναν από τους απαγωγείς του




Ο Αλαν Πουλίδο τελικά απελευθερώθηκε από την απαγωγή στην οποία υπήρξε θύμα τις τελευταίες ημέρες, με τις Αρχές σήμερα να δίνουν στην δημοσιότητα λεπτομέρειες.

Στο Kυβερνείο της πολιτείας Ταμαουλίπας οι τοπικές αρχές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του Πουλίδο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

«Το κίνητρο της απαγωγής ήταν οικονομικό. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι επρόκειτο για πολύ γνωστό πρόσωπο» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας τονίζοντας ότι οι δράστες ήξεραν ποιος επέβαινε στο αυτοκίνητο στο οποίο έστησαν καρτέρι. Γνώριζαν ότι η οικογένεια του ποδοσφαιριστή είναι εύπορη και θέλησαν να ζητήσουν λύτρα. Χρήματα τελικά δεν δόθηκαν, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις υπάρχει ένας συλληφθείς, ο οποίος κατάγεται από τη Βέρακρουζ. Ο παίκτης κρατήθηκε σε ένα σπίτι στα βόρεια της Βικτόρια. Σημαντικό ρόλο για τον εντοπισμό του έπαιξε το γεγονός ότι ο Πουλίδο, όπως αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση,. κατάφερε να κάνει μια κλήση σε αριθμό έκτακτης ανάγκης και χτύπησε έναν από τους απαγωγείς του όπως αναφέρουν μεξικανικά ΜΜΕ.



Πηγή:  iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου