Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Δεν ίδρωσε από τις αντιδράσεις ο Κυρίτσης επιμένει να προκαλεί



Κώστας Βουκελάτος

Δεν τον ακούμπησαν οι αντιδράσεις τον Κυρίτση, φαίνεται του είναι παγερά αδιάφορο για αυτά που ξεστομίζει χωρίς ντροπή και επιμένει σε αυτά.

Προσπάθησε σήμερα να πει κάτι απλά για να πει όχι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και ουσιαστικά τα πιστεύω του και τα πιστεύω του κόμματος του τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση να τα πάρει πίσω.

«Εννοούσα τα ευπορότερα στρωματά, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου», είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Οι λαϊκές δυνάμεις που ψηφίσαν ‘Όχι’ στο δημοψήφισμα είπε ο Κυρίτσης δεν τάχτηκαν υπέρ του Μνημονίου αλλά ψηφίσαν τον Σεπτέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί καλύτερα το Μνημόνιο. 

Ισχυρίστηκε μάλιστα κάτι το οποίο δεν αντιλήφθηκε φαίνεται καλά και δεν το έχει καταλάβει, ότι δήθεν κάτι αντίστοιχο είχε πει την περασμένη Κυριακή στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κοινός κυρίες και κύριοι ο Κυρίτσης είναι άλλο ένα δείγμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτούς έχει εκφραστές κομπλεξικοί που  βγάζουν τα εσώψυχα τους όπως είπε και η Ντόρα Μπακογιάννη "Εχουν μεγάλο βάρος αυτά που λέει ο κ. Κυρίτσης γιατί λέει αυτά που πραγματικά σκέπτονται"

Ο Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και του  Τσίπρα ιδιαιτέρα, δυστυχώς για την χώρα μας και η ουσία είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέσει στην πολιτική ζωή της χώρα είναι επικίνδυνοι για την ενότητα των Ελλήνων το παρών και το μέλλον της χώρας όπως είπε και η Νέα Δημοκρατία.

Προσπαθούν για να καλύψουν την αποτυχία τους να διχάσουν τους Έλληνες και να γυρίσουν την χώρα σε παλιές εποχές που υπήρχε μίσος μεταξύ των πολιτικών κομμάτων.

Τραγικές φυσιογνωμίες που επιβιώνουν και εμφανίζονται μόνο σε χρόνια απόλυτης πολιτικής και κοινωνικής παρακμής σε μία χώρα, όπως συμβαίνει και στην χώρα μας  τα τελευταία έξη χρόνια και όσο δεν υπάρχει αντίδραση θα επιδεινώνεται αυτή η κατάσταση γεμίζοντας παράσιτα την ζωή μας το μέλλον μας και την πολιτική.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου