Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Δεν πάει ο νους..! Που κατέληξαν τα καινούργια περιπολικά-diesel που αγόρασε η ΕΛ.ΑΣ



Σχετικά πρόσφατα η ΕΛ.ΑΣ., αγόρασε μέσω ΕΣΠΑ, λίγα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα ώστε να αντικαταστήσουν γηρασμένα περιπολικά τα οποία είναι πλέον σχεδόν άχρηστα. Αντί όμως τα καινούργια περιπολικά να διατεθούν για τον σκοπό που αγοράστηκαν κατέληξαν αλλού..!

Τα λίγα νέα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, δεν έφθασαν ποτέ στις υπηρεσίες που αρχικά δόθηκαν αλλά «φυλάσσουν» και μετακινούν, πρώην υπουργούς, στρατηγούς και εισαγγελείς. Την ίδια ώρα οι διοικητές υπηρεσιών από τους οποίους «υφαρπάχθηκαν» τα οχήματα, τοποθετούν… σφήνες στα παράθυρα των σκάρτων για να μην ξεπαγιάσουν και βάζουν 20ευρα από την τσέπη τους για τα σκασμένα λάστιχα. Τα όποια ελάχιστα καινούργια οχήματα που «δωρίζονται» ή αγοράζονται, σχεδόν άμεσα… εξαφανίζονται και «παρκάρουν» έξω από τις κατοικίες υψηλών στόχων.

Ενδεικτικό παράδειγμα της κατάστασης και «υφαρπαγής», έγινε αντιληπτό όταν ένα παλιό συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ., που βρισκόταν έξω από την κατοικία υψηλόβαθμου στελέχους της κυβέρνησης, εκτελώντας υπηρεσία φύλαξης από το αστυνομικό προσωπικό, «έμεινε» από τεχνικό πρόβλημα. Σχεδόν άμεσα αντικαταστάθηκε με ένα καινούργιο… νέας τεχνολογίας για τοποθετηθεί στην ίδια θέση… στάθμευσης έξω από την κατοικία του κυβερνητικού στελέχους.



Πηγή:policenet.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου