Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Συνελήφθησαν μέλη του "Ρουβίκωνα" για την επίθεση στο Πρώτο Θέμα



Δύο μέλη του “Ρουβίκωνα” συνελήφθησαν μέσα στη νύχτα, ύστερα από έρευνες της κρατικής ασφάλειας, για την επίθεση στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Πρόκειται για δύο άνδρες 34 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

Έχοντας το υλικό από τις εξωτερικές κάμερες, η κρατική ασφάλεια έκανε έρευνες και στην οδό Δεκελείας εντόπισε και ταυτοποίησε τους δύο άνδρες.

Υπενθυμίζουμε  ότι το πρωί της Παρασκευής, ομάδα περίπου 16 κουκουλοφόρων, πραγματοποίησαν επίθεση στα γραφεία του "Πρώτου Θέματος", σπάζοντας τζαμαρίες και προκαλώντας φθορές στο κτίριο.
Στο στόχαστρο των αγνώστων βρέθηκαν και τα αυτοκίνητα δύο εργαζόμενων της εφημερίδας. Είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται επίθεση εναντίον της εφημερίδας.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα Ρουβίκωνας με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου που αναφέρει: "Σήμερα στη Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου στις 11.00 το πρωί σύντροφοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Βάφτηκε με μπογιές η πρόσοψη του κτιρίου, σπάστηκε όλη η είσοδος, όπως και αυτοκίνητα στελεχών της εφημερίδας. Οι σύντροφοι αποχώρησαν χωρίς πρόβλημα. Θα ακολουθήσει εκτενέστερο κείμενο".


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου