Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο Τσίπρας δεν θα ακούσει τον Κυριάκο που του είπε να φύγει τώρα που μπορεί με την όποια αξιοπρέπεια του έμεινε




Κώστας Βουκελάτος

Ένα είναι σίγουρο ότι ο Τσίπρας και η επικίνδυνη παρέα του δεν άκουσε εχθές τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τους πρότεινε να φύγουν με την όποια αξιοπρέπεια τους έχει μείνει.

Εχθές περιμέναμε αποκαλύψεις και ονόματα και μόνο ονόματα δεν ακούσαμε απλά ο Τσίπρας αναφέρθηκε σε αναμασημένες ιστορίες νομίζοντας ότι έτσι θα αποπροσανατολίσει από την ληστρική φοροεπιδρομή που έρχεται και θα υπεξαιρέσει από τους Έλληνες άλλα 6 δις ευρώ, για να καλύψει την ανικανότητα της κυβέρνησης.

Εάν εξαιρέσεις την καταπληκτική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία ισοπέδωσε τον Τσίπρα και την κυβέρνηση του, την κριτική με τις αποκαλύψεις που έκαναν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί και η ολυμπιακών διαστάσεων χρυσού μεταλλείου κωλοτούμπα που έκανε ο Καμμένος στην περίπτωση Μουζάλα το χθεσινό θα ήταν ακόμα μία πολιτική ήτα του Τσίπρα στεγνά χωρίς τα υπόλοιπα που προανέφερα.

Μέχρι από την Νέα Υόρκη φίλοι και συγγενείς με πήραν το βράδυ γιατί τους έκανε εντύπωση η κωλοτούμπα Καμμένου και μου έκαναν παράπονα για το ότι τζάμπα στήθηκαν να δουν τον Τσίπρα γιατί αντί να ακούσουν αποκαλύψεις υπέστη άλλη μία ταπείνωση  ο Αλέξης αλλά τουλάχιστον από τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό τους άρεσε.

Σημασία έχει ότι δεν πρόκειται μια καθεστωτική κυβέρνηση να φύγει έτσι απλά επειδή είναι μια αποτυχημένη κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα και επειδή κάνει τρομερό κακό στην Ελλάδα και στους Έλληνες που κάποτε παραπλάνησε για να τους ψηφίσει. Όσο τους κτυπάς και ξέρουν ότι πέφτουν τόσο επικίνδυνοι θα γίνουν με άγνωστες αντιδράσεις γιατί ξέρουν ότι αυτά που έχουν κάνει δεν θα περάσουν έτσι απλά.

Θα προσπαθήσουν να μείνουν μέχρι όσο πάει με όποιο κόστος και να συνεπάγεται αυτό ακόμα και με την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρα και των πολιτών της έτσι λειτουργούν τα καθεστώτα.

Η Ελλάδα δεν έχει ξαναβρεθεί σε τέτοια κατάσταση μετά την μεταπολίτευση και δεν έχει υπάρξει άλλη κυβέρνηση που να έχει απομονώσει την χώρα διεθνώς.

Σημασία έχει ότι εάν δεν αντιδράσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες γιατί η αντιπολίτευση δεν φτάνει να τα λέει, η χώρα θα βυθίζεται συνέχεια στον πάτο και κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για όλους μας.

Οι άθλιοι κυβερνητικοί χειρισμοί σε όλα τα επίπεδα μετανάστες, ασφαλιστικό, οικονομία, ιδιωτικές επιχειρήσεις, ανάπτυξη, αύξηση της ανεργίας καθώς και σε όλα τα εθνικά μέτωπα επιδεινώνεται και η Ελλάδα έχει μπει στο περιθώριο όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες με καθεστωτικές κυβερνήσεις.

Ιδεοληπτικοί, ανιστόρητοι, αμόρφωτοι και ανθέλληνες πετάνε κάθε μέρα ότι θέλουν όπως το θέλουν και αδιαφορούν για την ζημιά που κάνουν στην χώρα και για την άθλια εικόνα παρακμής που δείχνουν στο εξωτερικό, για αυτούς υπάρχει το μόνο εμείς και απέναντι όλοι οι άλλοι και αυτό μας διαλύει.

Δεν ξέρουν να κυβερνήσουν, δεν γνωρίζουν και δεν καταλαβαίνουν το πόσο υποφέρει η χώρα κάτω από τα δεσμά του καθεστώτος τους δεν έχουν κανένα πλάνο για την ανάπτυξη της χώρας, δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη της χώρας τους ενδιαφέρει να αντέξει το καθεστώς με κάθε τρόπο  γιατί έτσι και πέσουν είναι καταδικασμένοι οπότε δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν ακόμα και την χώρα με τους πολίτες για να καταφέρουν να μείνουν στην εξουσία όσο μπορέσουν περισσότερο.

Ζούμε σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο απειλείται, εκτός των άλλων, και η ίδια η Δημοκρατία. Ένας υπουργός μπορεί να εκφέρει την γνώμη του σε δικαστικό λειτουργό για ποινική υπόθεση που ο τελευταίος χειρίζεται και δεν τρέχει τίποτα. 

Αυτοί δεν έχουν σκοπό να φύγουν! Δεν θα κάνουν εκλογές! Κάνουν ότι θέλουν και έχουν μετά την απαίτηση να μην ανοίγει μύτη όπως στα καθεστώτα της Βόρειας Κορέας.

Αυτό αντιμετωπίζουμε και δυστυχώς οι εταίροι τους είναι οι ΑΝ.ΕΛ. στους οποίους είχαμε κάποια ελπίδα ότι δεν θα ανεχθούν τέτοια κατάσταση με την εδραίωση ενός αριστερού καθεστώτος, αλλά η καρέκλα είναι γλυκιά και οι κωλοτούμπες είναι το άθλημα τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου