Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Μετά την Αλβανία που έκλεισε τα σύνορα τώρα θα έχουμε και Τούρκο που θα αποφασίζει για τους μετανάστες




Η χώρα εκτός του ότι έχει απομονωθεί διεθνώς και έχει ξεφτιλιστεί, έχει χάσει την αξιοπιστία της, τώρα έχει χάσει και την εθνική κυριαρχία της από τους πλέον ακατάλληλους να κάνουν κουμάντο.

Οι Αλβανοί έκλεισαν τα σύνορα τους με την Ελλάδα!! Η Αλβανοί!! Ποιοι οι Αλβανοί!!!

Τώρα οι Τούρκοι θα αποφασίζουν για το ποιοί μετανάστες θα γυρνάνε πίσω στην Τουρκία!!!

Καλά διαβάζετε και καλό θα ήταν να διαβάσετε το ρεπορτάζ απο το protothema.gr παρακάτω!!

Μετά την Αλβανία που μας έκλεισε τα σύνορα τώρα θα έχουμε και Τούρκο που θα αποφασίζει - Μιχελογιαννάκης: Δεν δέχομαι Τούρκο χωροφύλακα στα νησιά - Δ. Καμμένος: Να ανοίξει η Αμυγδαλέζα

Στην παραδοχή πως ένας Τούρκος υπάλληλος θα αποφασίζει ουσιαστικά για την επανεισδοχή των μεταναστών στην Τουρκία, εφόσον επικυρωθεί η συμφωνία με την Ευρώπη και με βάση όσα συμφωνήθηκαν στην Σμύρνη, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. 

Η παραδοχή του αυτή, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με πρώτο τον επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, που δήλωσε πως «δεν δέχεται Τούρκο χωροφύλακα στα νησιά». Είναι έγκλημα να βάλεις Tούρκο παρατηρητή στα νησιά, είπε και ζήτησε να μπουν ουδέτεροι αξιωματούχοι: «Εγώ δεν βάζω χωροφύλακα αμφισβήτησης» είπε. 

Στην ίδια εκπομπή, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος ζήτησε να ανοίξει και πάλι η Αμυγδαλέζα ως κέντρο κράτησης μεταναστών.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης μίλησε για μεγάλη διπλωματική υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης και ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα όσα έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα σε Τσίπρα-Νταβούτογλου.

Παράλληλα ο κύριος Τόσκας ενημέρωσε πως η κυβέρνηση προετοιμάζει μια σειρά καταυλισμών σε απόσταση περίπου 20-25 χιλιομέτρων πίσω από τα σύνορα, από την Ειδομένη, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο ανθρώπινες για τους πρόσφυγες, ώστε αυτοί να εγκαταλείψουν την Ειδομένη, τόνισε το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. 

Οι καταυλισμοί αυτοί δεν θα έχουν όλες τις ανέσεις, αλλά με τις βασικές και θα σχηματίζουν ένα «κορδόνι» πίσω από την Ειδομένη, είπε και πρόσθεσε πως «σήμερα μοιράζουμε φυλλάδια σε τρεις γλώσσες στους πρόσφυγες για να πάνε, όχι με τη βία, στα κέντρα φιλοξενίας, ώστε αργότερα να υπάρξουν και οι προϋποθέσεις προώθησής τους στην Ευρώπη», είπε.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου