Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ




Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

<< Το πολιτικό σύστημα που κυβερνάει μια χώρα , θριαμβεύει  επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας !>>
Will Durant .

Αγαπημένοι μου τα δικά μας και ...αλλιώς να τα πούμε η έκλειψη που τρώμε στο κεφάλι μας ένα ...κόκο -μπλόκο το έχουμε πάθει !

Η εβδομάδα που πέρασε ένα μουσακά χωρίς κιμά να το πω , χωρίς μπεσαμέλ , με ένα πίκρισμα από την μελιτζάνα στο λαιμό μας άφησε...Με ότι γίνεται στην χώρα μας !

Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και του πολιτισμού που θέλουν να εξαφανίσουν ...
Οι κυβερνώντες πατάνε πάνω στο φιλότιμο , του Έλληνα που ξέρει καλά από πολέμους και προσφυγιά ! Ε ! Ναι λοιπόν αυτό συμβαίνει !Μας έχουν κάνει να έχουμε ξεχάσει ..λίγο τα προβλήματά μας , και να τρέχουμε να βοηθήσουμε τις 40.000 χιλ . και πλέον πρόσφυγες , λαθρομετανάστες ενώ τα δικά μας παιδιά να μεταναστεύουν .. Ο Ελληνικός λαός υποφέρει από ανεργία , φόρους και χαράτσια αλλά...ποιός νοιάζεται για τους Έλληνες ; Το κουαρτέτο έρχεται ..οι Τούρκοι καραδοκούν ..και οι Κυβερνώντες ..λοιάζονται ή βολεύουν δικούς τους στο Δημόσιο...
200.000 χιλ.επιχειρήσεις έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν στην Βουλγαρία και σε άλλες Βαλκανικές χώρες γιατί έχουν χαμηλή φορολογία . Έτσι οι χώρες των Βαλκανίων είπαν : Ευχαριστούμε την Ελλάδα γιατί έτσι έχουμε ανάπτυξη !

Η δική μας ανάπτυξη που είναι ; Βάζετε φόρους στους φόρους , κόβετε μισθούς , συντάξεις , και έχετε τη απαίτηση ..να πληρωθούν ...Βρέ..πάτε καλά ;

Καλά... από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών βγήκε κατάμαυρος καπνός..
Γιατί περιμένατε μήπως να τα βρούνε...Το μόνο που τους απασχόλησε ήταν πως έχασε 19 κιλά ο Π.Καμμένος , και αν θα φέρει γλυκά ο Κ.Μητσοτάκης που είχε γενέθλια..
Τώρα αν τα βρήκανε λιγο στο προσφυγικό ..Έ ! Έπρεπε κάπου να συμφωνήσουνε...
Με λίγα λόγια ..μάπα το καρπούζι !

Οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει επιτέλους να καταλάβουνε ότι πρέπει να τα βρούνε μεταξύ τους , περα από κόμματα και καρέκλες . Ενώ εμείς τρωγόμαστε ( Τι πρωτότυπο ) Μας έχουν κλείσει τα σύνορα , ο Αυστρικός Υ. Εξωτερικών εκείνος ο πιτσιρικάς ο αυτάκιας..μας ρίχνει όλες τις ευθύνες μαζί με τους υπόλοιπους δυτικούς..Έτσι στην Ειδομένη βρισκονται 13.000χιλ.μετανάστες άρρωστοι , πεινασμένοι να σκοτώνονται για ένα κομμάτι ψωμί. Ενώ οι μετανάστες συνεχίζουν να έρχονται ..Ποιό ΝΑΤΟ και πράσινα άλογα ;  Για άλλο σκοπο είναι εκεί..Χαζοί δεν είμαστε ...Τους χαζούς κάνουμε ...Ένα τσαντίρι η Ελλάδα !
Κ.Κυβερνώντες σπείρατε θύελλες και θερίζετε καταιγίδες !
Και όσο για το Eurogroup ..Μας παίζουν μπάλα γερά ! Ο Ερντογάν ζητάει την μάνα του και τον πατέρα του για τους λαθρομετανάστες και σε εμάς μας τους φορτώνουν μαζί με τα χράτσια των φρενοβλαβών Εταίρων μας !
Κατά τ' άλλα ο Πρωθυπουργός μαζί με ένα τσούρμο παρατρεχάμενους πήγε στην Σμύρνη που γίνεται το Ανώτατο Συμβούλιο   Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας  την Τρίτη την ημέρα της γυναίκας.Μαζί με τον Νταβούτογλου  μοίρασαν και κόκκινα τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους . Στον Α.Τσίπρα θα απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας από ιδιωτικό πανεπιστήμιο .

Πολύ ωραία ..Ζούμε μεγάλες στιγμές ! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα !

Δεν εχω χάσει μόνο τα λόγια μου ..αλλά και τα ματάκια μου με αυτά που βλέπω ...

Ο Ελληνικός λαός να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και οι κυβερνώντες γατζωμένοι στις καρέκλες ! Μια κυβέρνηση που φώναζε υπέρ των αδυνάτων , και τώρα κάνει τα πάντα να τους εξολοθρεύσει . Ασχολείται βλέπετε με την διαπλοκή...γενικά...ΜΜΕ ...Δικαστικούς...Γάτες Ιμαλαϊων ...Και συνεχίζει να βολεύει τα δικά της παιδια στο δημόσιο όπως σύμβουλος του Α.Τσίπρα ο Κ.Καρανίκας μεγάλος θαυμαστής της Μενεγάκη ..Άλαλα τα χείλη των ασεβών !!!
Κλείνοντας θα πω : << ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ! >>
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ .

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου πάμε να δούμε οι σταρούμπες μας πως τα πέρασαν ..
Στην εκπομπή λοιπόν του Π.Κωστόπουλου , η λαμπερή καλεσμένη Κ. Γκαγκάκη  και τι δεν είπε...Πάντως για τον Γ.Λάτσιο ..είπε τα καλύτερα ..όπως πολύ θα τον ήθελε ..και κάτι τέτοια...Έχει κάτι να πεί αυτό απο μόνο του ; Έξυπνα παιδιά είσαστε !

Από την άλλη..Στην εκπομπή του Γ.Αρναούτογλου ο καλεσμένος του Κ.Πρέκας μεταξύ άλλων είπε ότι θα κάνει μήνυση στον Κ.Μπογδάνο . Το γιατί ; Επειδή αποκάλεσε Εβραίο και ομοφυλόφιλο τον Ενθικό μας ποιητή Δ.Σολωμό .Που να μάθει ότι είπε αλκοολικό τον Α. Παπαδιαμάντη ! Έ ρε κάτι μυνήσεις που θα πέσουνε ...
Βρέ Κ.Μπογδάνε ...τα ισοπέδωσες όλα ...

Τα νούμερα τηλεθέασης στο πρωινό του ΑΝΤ-1 έκαναν μεγάλη βουτιά την περασμενη εβδομάδα ! Κλάμα στο σκορδολιαγκέικο...Χαρά στο Καλημερούδια του Mega  που βλέπουν να ανεβαίνει η τηλεθέαση ! Άντε και να δούμε ...
Οτι ανεβαίνει ..κατεβαίνει !

Έτσι ανεβαίνει ψηλότερα λίγο και η ωραία Ελένη προς το Καστρί μεριά , στην καινούρια της έπαυλη 1000τμ ! Γειά σου βρε Ελένη με την σπιταρώνα σου και τα ωραία σου ! Η πιο έξυπνη παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης ! Όπως είχαμε την Α.Βουγιοκλάκη ..Έ ! Κάτι τέτοιο είναι και η Ελένη !
Το tip της Εβδομάδας ! 
Ερχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ! Βγείτε , ξεφαντώστε , περάστε καλά γιατί η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας ! 
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 
Άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου