Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Κακλαμάνης: Δεν αποκλείω εκλογικό αιφνιδιασμό τον Ιούνιο




"Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε καλύτερα απ' ό,τι οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ", ανέφερε σε συνέντευξή του στην RealNews, ο πρώην δήμαρχος Αθηνών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Τι σχολίασε για την "Μακεδονία" του Γ. Μουζάλα

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού τον Ιούνιο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews». «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε καλύτερα απ' ό,τι οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ», δηλώνει και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «αναξιόπιστο».

Σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του Ι. Μουζάλα, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει: «Ξαφνικά μας προέκυψε ο κ. Καμμένος, λες και δεν γνώριζε ότι τα 2/3 του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με την άποψη Μουζάλα, ότι κυβερνητικά έγγραφα πάνε και έρχονται έχοντας μέσα το όνομα "Μακεδονία"».

Για τη διεύρυνση της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει την ανάγκη πρώτα να πεισθούν οι πολίτες ότι αξίζει να εμπιστευθούν και πάλι το κόμμα. «Τα πρόσωπα έπονται», συνεχίζει, «άλλωστε κάποιοι δεν μπόρεσαν να σώσουν τα κόμματά τους, θα σώσουν τη Νέα Δημοκρατία;».

Τέλος, αναφέρει για τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ότι η πείρα τους «είναι απόλυτα αναγκαία» στο κόμμα της ΝΔ.


(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου