Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην χθεσινή συγκέντρωση του συνδέσμου 1974


Την ετήσια συνεστίαση του έκανε εχθές ο σύνδεσμος 1974 ο οποίος αποτελείται από ιστορικά και αξιόλογα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν αφήσει εποχή.

Παρευρέθησαν ιστορικά στελέχη όπως ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Θοδωρής Μπεχράκης, ο Κυριάκος Γριβέας, Παντελής Λιάτας, Γιώργος Βερναδάκης, Κυριάκος Στεφανάκος, Βιτζηλαίος Γεώργιος, Γεώργιος Μισαηλίδης. Γεώργιος Βουκελάτος, Λευτέρης Αυγητίδης, Νίκος Καλτεζιώτης και πάρα πολλά άλλα αξιόλογα ιστορικά στελέχη.

Η συγκέντρωση έγινε στην Λέσχη απόστρατων αξιωματικών στρατού που βρίσκεται στου Παπάγου και η προσέλευση ήταν μεγάλη.

Στην αίθουσα παρευρέθηκε και μίλησε φανερά συγκινημένος ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κωστής Χατζηδάκης.


Η συγκίνηση του Κωστή Χατζηδάκη σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του ήταν έκδηλη γιατί μιλούσε σε ένα ακροατήριο που είναι η ιστορία και οι ρίζες της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι έχει προτείνει την δημιουργία Γραμματείας στο κόμμα η οποία θα επικοινωνεί με όλα τα ιστορικά στελέχη τα οποία είναι και πολύτιμοι σύμβουλοι για την διακυβέρνηση της χώρας.


Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην προέδρου και πρωθυπουργού  Κωνσταντίνου  Μητσοτάκη Γεώργιος Βουκελάτος ο οποίος μνημονεύθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους ως εμβληματική προσωπικότητα της παράταξης.

Παρών έδωσαν και πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ όπως ο Γιάννης Κουλιζάκος και ο Σταμάτης Μαύρος μαζί τους το ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Πολλά στελέχη του συνδικαλιστικού όπως ο Λευτέρης Αυγητίδης κ.ά, στελέχη του τομέα γυναικών όπως η Μαυροπούλου Ειρήνη κ.ά και πρώην ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ της περιόδου 1985-1993 όπως ο Κώστας Βουκελάτος ανιψιός του πρώην Γενικού Διευθυντή Γιώργου Βουκελάτου.

Η ατμόσφαιρά ήταν ζεστή και όλοι συμφώνησαν ότι ήρθε η ώρα της Νέας Δημοκρατίας να μπει και πάλι μπροστά με τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη για να μπορέσει η Ελλάδα να βρει και πάλι τον δρόμο της.


Γιάννης Αθανασίου


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου