Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η γιαπωνέζικη ιστορία του κτιρίου στην Πειραιώς που μετακομίζει η ΝΔ



«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η Ν.Δ. μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ», έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας ότι υπεγράφη η συμφωνία μίσθωσης του νέου κτιρίου.

Το νέο ενοίκιο που θα πληρώνει η ΝΔ θα είναι 9.800 ευρώ σε σχέση με τα 95.000 ευρώ μηνιαίως που έδινε για το κτίριο της λεωφόρου Συγγρού.

Τα νέα γραφεία της ΝΔ θα είναι στην οδό Πειραιώς 62 και η μετακόμιση υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα αφού προηγηθούν απαραίτητες εργασίες. Το εν λόγω κτίριο έχει οικοδομηθεί στο τέλος της δεκαετίας του ’80 και άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη διαμόρφωσή του, προκειμένου να στεγαστούν όλες οι γαλάζιες υπηρεσίες εκεί. Μάλιστα, στο κτίριο αυτό στεγαζόταν παλιά και η γνωστη εταιρεία JVC.

Πρόκειται για την τρίτη έδρα στην ιστορία της ΝΔ μετά τη Ρηγίλλης και τη Συγγρού.

Το κτίριο βρίσκεται σε ένα βιοτεχνικό κτίριο που ανεγέρθηκε το 1989, στην οδό Πειραιώς 62 και εκεί στεγαζόταν η αντιπροσωπεία αλλά και το service των ηλεκτρονικών JVC. Ωστόσο στο τέλος του 2009 η γιαπωνέζικη πολυεθνική αποφάσισε να αποχωρήσει και λίγο αργότερα έδωσε την εισαγωγή σε άλλη εταιρεία.

Στο ισόγειο θα δημιουργηθούν ένας μεγάλος χώρος υποδοχής, ο χώρος που θα πραγματοποιεί το briefing ο εκπρόσωπος του κόμματος, ξεχωριστός χώρος για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και η αίθουσα συνεδριάσεων της Πολιτικής Επιτροπής.

Η επιφάνεια του κτιρίου αγγίζει τα 2.500 τετραγωνικά μέτρα.


Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου