Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ουγγαρία - Ελλάδα 8-8



«Χρυσό» μπορεί να αποδειχθεί για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών το ισόπαλο αποτέλεσμα (8-8) με την Ουγγαρία, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο, που διεξάγεται στο Βελιγράδι. 

Στόχος της εθνικής μας ομάδας ήταν η νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση, η οποία στα χιαστί παιχνίδια των προημιτελικών δεν την φέρνει αντιμέτωπη με την υπερδύναμη οικοδέσποινα, Σερβία. Δεν τον πέτυχε τώρα, είναι όμως στο χέρι της στα επόμενα ματς να κάνει μόνο νίκες με ευρείες διαφορές τερμάτων, έτσι ώστε να τερματίσει στην πολυπόθητη πρώτη θέση του Δ' ομίλου. 

Σε ότι αφορά στο ματς, στο πρώτο οκτάλεπτο, η Ουγγαρία προηγήθηκε 2-0, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εκμεταλλεύεται τον παίκτη παραπάνω σκοράροντας έτσι και τα δύο τέρματα.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο με φοβερή άμυνα και τον Γαλανόπουλο να συνεχίζει τις εξαιρετικές οι διεθνείς ισοφάρισαν σε 5-5. Στην τρίτη περίοδο ο Ντένες Βάργκα έβαλε μπροστά την Ουγγαρία πετυχαίνοντας δύο τέρματα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην τρίτη και τελευταία περίοδο με το σκορ α είναι 7-6.

Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα η Ελλάδα ήταν πίσω στο σκορ με 8-7, με τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, να αποδεικνύεται Μέγας, αφού πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης ένα λεπτό πριν τη λήξη. Στην συνέχεια χάσαμε διπλή επιθετική ευκαιρία με τον Νάγκι να υψώνει τείχος μπρος από την εστία του. O προπονητής των Μαγυάρων, Τίμπορ Μπένεντεκ ζήτηση τάιμ άουτ 3'' πριν τη λήξη του αγώνα, με τους παίκτες του ευτυχώς να μην βρίσκουν το δρόμο προς τα δίκτυα και το αποτέλεσμα να παραμένει ισόπαλο για τις δύο ομάδες, έπειτα από ένα χορταστικό ματς από άποψη θεάματος. 


Ουγγαρία - Ελλάδα 8-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 2-1, 1-2

Ουγγαρία: Βάργκα Ντάνιελ 1, Χαράι 3, Βάργκα Ντένες 3, Χοζνιάνσκι 1. 

Ελλάδα: Μυλωνάκης 3, Δερβίσης 2, Φουντούλης 1, Γενηδουνιάς 1, Βλαχόπουλος 1.



Πηγή :  gazzetta.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου