Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Το θράσος των Τούρκων...διαμαρτυρίες γιατί ελληνικά μαχητικά εγκλώβισαν επί 2,5 λεπτά F-16 τους στο Αιγαίο




Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανήρτησε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του,σύμφωνα με την οποία , δύο ελληνικά F-16, εγκλώβισαν τουρκικό αεροσκάφος του ιδίου τύπου επί δύο λεπτά και πενήντα δευτερόλεπτα. 

Αν τα συγκρίνουμε με τα 17 δευτερόλεπτα της πτήσης του ρωσικού SU-27 ,που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16,με τον ισχυρισμό ότι είχε παραβιάσει τον τουρκικό ενάεριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο της γειτονικής χώρας θα έπρεπε να έχει αναρτήσει ευχαριστήρια ανακοίνωση που απλά το εγκλωβίσαμε!

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι το αεροσκάφος τους έκανε…εκπαιδευτική πτήση. Έτσι έχουν βαφτίσει τις παραβιάσεις τις οποίες κάνουν ακόμη και στις μεγάλες θρησκευτικές εορτές ,παρά τα συμφωνηθέντα.

Όλα αυτά βέβαια δεν εκπλήσσουν κανένα,ειδικά μετά από τις απίστευτες δηλώσεις Ερντογάν, ο οποίος εξέφρασε την συμπάθειά του προς το …χιτλερικό μοντέλο εξουσίας! 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι εδώ στην Αθήνα ,τα πρώτα ειδικά χρόνια της ανόδου Ερντογάν στην εξουσία,υπήρχε πολυπληθές…κλαμπ υποστηρικτών του ισλαμιστή ηγέτη και ήταν αρκετοί αυτοί που πίστευαν ότι μ΄ αυτόν στο τιμόνι της εξουσίας οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα περνουσαν σ΄ άλλη εποχή. Περνούν βεβαίως αλλά όχι προς την κατεύθυνση που πολλοί ήλπιζαν. 


Πηγή : onalert.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου