Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Αθηναίων για μετανάστες: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας



«Παρά τις ρητές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, η κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας εξελίσσεται αρνητικά, έχει γίνει εκ νέου αφόρητη και τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη»

Δραματική έκκληση στην κυβέρνηση να λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πλατεία Βικτωρίας, η οποία και πάλι έχει μετατραπεί σε χώρο διαμονής μεταναστών, απηύθυνε ο δήμος Αθηναίων, ενόψει μάλιστα της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού.

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος, επισημαίνει ότι «παρά τις ρητές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, η κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας εξελίσσεται αρνητικά, έχει γίνει εκ νέου αφόρητη και τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη». 

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί την κυβέρνηση να προβεί σ’ όλα εκείνα τα μέτρα «που απαιτούνται για την αποσυμφόρηση της πλατείας, τη στέγαση και τη φροντίδα των ανθρώπων αυτών, καθώς και τη μέριμνα για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Για τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν σταδιακά χιλιάδες μετανάστες στην Ελλάδα είχε προειδοποιήσει σε δραματικούς τόνους μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης, εξαπολύοντας βολές κατά της κυβέρνησης. 





Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου