Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Κωλοτούμπας το ανάγνωσμα Μιχελογιαννάκης: «Υπερβολή η υπόσχεση για 13η σύνταξη»



Τελικά κανένας δεν έχει ιερό και όσιο και ευθαρσώς λένε άλλα την μία και άλλα την άλλη κοροιδεύοντας και εξαπατώντας τον ελληνικό λαό.

Αυτό λέγεται έλλειμμα πολιτικής ποιότητας όσων έχουμε - έχετε στείλει στην ελληνική βουλή και τα αποτελέσματα αυτής της παρακμιακής βουλής ξεκινώντας από τον πρωθυπουργό μέχρι και το 90% των βουλευτών σε όλα τα κόμματα φαίνεται από το αποτέλεσμα.

Διaβάζουμε στο protothema.gr

Από τις αυξήσεις στις συγνώμες - Στη λογική «ε είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω» κινήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Είδε το φως το αληθινό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος από τις προεκλογικές υποσχέσεις για αυξήσεις στις συντάξεις και επαναφορά της 13ης σύνταξης  έφτασε σήμερα στο σημείο να διαπιστώνει ότι το ασφαλιστικό μας σύστημα δεν είναι βιώσιμο και να ζητά συναίνεση. Στο πλαίσιο αυτό, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε υπερβολή την προεκλογική υπόσχεση για τη σύνταξη- δώρο των Χριστουγέννων και ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες.

«Υπάρχει ανάγκη επικαιροποίησης του ασφαλιστικού, διότι δεν είναι βιώσιμο όπως είναι τώρα» υποστήριξε και έθεσε προϋποθέσεις για να δώσει τη ψήφο του, όταν ο νέος νόμος εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή: «Δεν θα δεχθώ να μπει εισοδηματικό κριτήριο στην κύρια σύνταξη, είναι απαραίτητη η ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών Ταμείων, διαφορετικά δεν θα ψηφίσω». Με αυτές τις θέσεις ζήτησε συναίνεση γιατί, όπως είπε, «εάν δεν ικανοποιηθούν οι όροι μου για το ασφαλιστικό, θα πεθάνουν οι Έλληνες».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου